Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Kaymakam Pelvan’dan ''Çocuk Gülerse Dünya Güler'' projesi

24.09.2024 09:23:00
Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV), eğitim ve yaşam kalitelerinin artırılması için yakından ilgilendiği yetim ve öksüz çocuklara yönelik çalışmalar ve etkinlikler yapıyor. Kaymakam Özgür Pelvan, ‘’Çocuk Gülerse Dünya Güler” projesi kapsamında doğum günü sürprizi düzenledi.

Yunak İlçe Kaymakamı Özgür Pelvan,‘’Çocuk Gülerse Dünya Güler” projesi kapsamında yetim öksüz çocukların yüzlerini güldürmeye devam ediyor. 

Her zaman onların yanındayız 

Kaymakam Özgür Pelvan, öksüz ve yetim çocuklar her zaman bizim hatırında olduğunu onlarla beraber bu ilçede yaşadığını dile getirerek ben bu yavrularımızın geleceklerinin daha güzel olmasını canı gönülden arzu ediyorum. Biz düşünce ve gönül olarak her zaman onların yanındayız. Yine biz, devletimiz ve milletimiz için bir şeyler yapacaksak, bu milletin bağrında yetişmiş, aynı keder aynı hüzünle beraber olduğumuz nesille yapacağız." dedi.

Yüzü gülmeyen çocuk kalmayacak! 
Yunak halkı böyle bir proje ile öksüz ve yetim çocukların yüzünü güldüren Kaymakam Özgür Pelvan’a sonsuz teşekkür ederek böyle projelerin çoğalmasını istedi.(Veli Şengül)  

DİĞER HABERLER