Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Irak ve Suriye'nin kuzeyinde 18 terörist etkisiz hale getirildi

25.10.2024 13:59:00
Milli Savunma Bakanlığı, Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit bölgesinde 7 PKK’lı teröristin, Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgelerinde belirlediği 11 PKK/YPG'li teröristi etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Irak ve Suriye’nin kuzey bölgelerinde terör operasyonları sürüyor. Pençe-Kilit bölgesinde yapılan son operasyonda 7 PKK’lı terörist etkisiz hale getirildi.

 

Milli Savunma Bakanlığı'nın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Teröristlere inlerinde hesap soruyoruz Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit bölgesinde 7 PKK’lı teröristi etkisiz hâle getirdi. Bölgede tek bir terörist kalmayıncaya kadar operasyonlarımız kararlılıkla sürecek"

 

"Teröristlere inlerinde hesap soruyoruz"
Son olarak Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgelerinde 11 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.

 

Bakanlıktan yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi: "Gücünü asil milletimizden alan Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, terörist temizliğine ara vermeden devam ediyor. Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgelerinde belirlediği 11 PKK/YPG'li teröristi etkisiz hale getirdi. Kararlılıkla sürdürdüğümüz operasyonlarımız, en son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar devam edecek."

 

 

DİĞER HABERLER