Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Hafta sonunu doğayla baş başa geçirmek isteyenler dikkat! Konya’daki bu yayla henüz keşfedilmedi

12.10.2024 09:47:00
Konya'nın gizli kalmış doğal güzelliklerinden biri olan Akkışla Yaylası, Güneysınır ilçesine bağlı Güneybağ Mahallesi'ne sadece 3 kilometre uzaklıkta yer alıyor.

Güneysınır Akkışla Yaylası ve Mesire Alanı, büyüleyici doğal güzelliğiyle ziyaretçilerin gözdesi haline geldi.

Doğa yürüyüşlerinin mekanı 

Gün geçtikçe artan ilgiyle bu eşsiz alana gelenler cıvıl cıvıl öten kuşların eşliğinde sportif faaliyetler ve trekking (doğa yürüyüşü) için son derece nezih ve uygun bir kamp yeri olarak öne çıkmaktadır.

Sakin ve dinlendirici atmosfer 

Kokulu ardıç ve çam ağaçları ile çevrili bu alan, doğal su kaynakları ve bol oksijenli havasıyla sakin ve dinlendirici bir atmosfer sunan Akkışla Yaylası, huzurlu bir kaçış noktası arayanlar için ideal bir mekândır.

Bungalov kiralayabilirsiniz 

Akkışla Yaylası Piknik ve Mesire Alanı, ziyaretçilerine çeşitli olanaklar sunmaktadır. Alanda, ahşap veya modern tarzdaki bungalov kiralık evler, çeşmeler, ocaklar, WC’ler, piknik alanları, spor sahası, çocuk parkları ve piknik masaları bulunmaktadır.

Şehrin gürültüsünden uzak! 

Şehrin gürültüsünden uzaklaşmak, ailenizle birlikte huzur içinde doğayla iç içe vakit geçirebileceğiniz bir mesire alanı arıyorsanız, Akkışla Yaylası tam size göre! (Cansu Ünal) 

 

 

DİĞER HABERLER