Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Galatasaray'ın sağ bek arayışı

22.06.2024 13:09:00
Galatasaray yönetimi, sağ bek transferinde iki isim üzerine yoğunlaşmış durumda. Sarı kırmızılılar, Aaron Wan-Bissaka ve Lorenz Assignon için görüşmelerini sürdürüyor.

Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ediyor. Sarı kırmızılılar, sağ bek alternatiflerini büyük ölçüde belirledi. Orta saha transferine öncelik veren Galatasaray, defansın sağı için önemli oyuncularla görüşüyor. Manchester United forması giyen Aaron Wan-Bissaka, listenin başında yer alıyor.

Yönetim, şartlar uygun hale gelirse bu transferi bitirmek istiyor. İngiliz ekibinin, yaklaşık 15 milyon euroluk bonservis beklentisi olduğu öğrenildi. Sarı kırmızılılar ise bu miktarı 10 milyon euro seviyesine çekmeye çalışıyor.

Galatasaray'ın bir diğer sağ bek adayı ise Lorenz Assignon. Fransız futbolcu, geçtiğimiz sezon devre arasında da gündeme gelmiş ancak Burnley'e transfer olmuştu.

24 yaşındaki oyuncu için 7-8 milyon euroluk bir bütçe ayrılmış durumda. Sarı kırmızılıların, Wan-Bissaka transferinden sonuç alamaması durumunda Assignon'a yönelmesi bekleniyor.

DİĞER HABERLER