Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

FETÖ mensupları elebaşı Fetullah Gülen’in çiftliğinde toplanıyor

22.10.2024 11:46:00
Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen öldü. Gülen, Pensilvanya’daki St. Luke’s Hastanesi morgunda tutuluyor. Hastane yönetimi morga girişlere izin vermezken, terör örgütü liderinin kaldığı eve gelenlerin sayısının arttığı görüldü. Gülen’in ölmeden önce götürüldüğü ikinci evde ise askeri kamuflajlı ve silahlı bir kişinin devriye atması dikkat çekti.

Fetullahçı Terör Örgütü’nün elebaşı Fetullah Gülen, Amerika Birleşik Devletleri’nde öldü.Terör örgütü elebaşı Gülen’in cenazesi Pensilvanya’daki St. Luke’s Hastanesi’nde tutuluyor.Cenaze hastane morgunda bekletiliyor.

EVE GELENLERİN SAYISI ARTTI
Terörit Fetullah Gülen’in cenazesine ilişkin ayrıntılar henüz netleşmezken, terör örgütü elebaşının Pennsylvania’da bulunan çiftliğine gelenlerin sayısı artıyor.

 

Girişinde güvenlik önlemlerinin yoğunlaştırıldığı gözlenen FETÖ elebaşı Gülen’in Saylorsburg’daki çiftliğine, yerel saatle öğle vakitlerinde gelenler arttı.

YOĞUN GÜVENLİK ÖNLEMİ ALDILAR
Çiftliğin girişinde güvenlik taramasından geçen örgüt mensuplarının araçlarının, yerleşkenin bahçesindeki park alanını neredeyse tamamen doldurduğu fark edildi.

İKİNCİ EVDE ASKERİ KAMUFLAJLI DEVRİYE
Havadan görüntülenen ve Gülen’in, ölümüne yakın son günlerinde kaçırıldığı belirtilen aynı bölgedeki diğer evinde ise herhangi bir hareket gözlenmedi.

Ancak, söz konusu evin bahçesinde askeri kamuflajlı ve silahlı bir kişinin çevreyi sürekli kontrol etmesi dikkati çekti.

DİĞER HABERLER