Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Fenerbahçe - Konyaspor maçı ne zaman oynanacak?

13.12.2023 14:48:00
Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın hakem Halil Umut Meler'e saldırması sonucunda tüm lig maçları ertelenmişti. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi saldırı sonrası ertelenen lig maçlarına ilişkin açıklama yaptı. Bununla birlikte taraftarlar arasında Fenerbahçe - Konyaspor maçının ne zaman oynanacağı merak konusu oldu.

Hakem Halil Umut Meler'e saldırı sonrası ertelenen lig maçlarında tarih belli oldu. Lig maçları 19 Aralık Salı günü başlayacak.

 

Bununla birlikte taraftarlar arasında Fenerbahçe - Konyaspor maçının ne zaman oynanacağı merak konusu oldu.

 

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi saldırı sonrası ertelenen lig maçlarına ilişkin açıklama yaptı.

"Bu hafta oynanması gereken maçlar 10 Ocak'ta oynanacak"

Başkan Büyükekşi,"TFF'nin kurulları var. PFDK ve Tahkim Kurulu. TFF Hukuk Kurulu Başkanı müşavirlik olarak her hafta maçlar oynandıktan sonra ceza kuruluna sevkleri yapıyor, sevkler dün yapıldı. TFF yönetimi bu konuda bir karar alma yetkisi yok. Yetki bağımsız olan PFDK'da. Oraya yapılıyor bütün sevkler. Onlar da yarın toplanacaklar. İlgili maddelerden sevkler yapıldı. Gerek sahaya izinsiz girilmesi ile ilgili gerekse hakeme şiddetle ilgili. Perşembe günü alınan kararlar açıklanacak. Bu hafta oynanması gereken maçları 10 Ocak'ta oynatacağız. 10 Ocak'ta diğer 1. Lig, 2. Lig, 3. Lig ve amatörlerde de maçlar ertelendi biliyorsunuz. Onların da tarihlerini web sayfamızda yayımlayacağız. Biz hafta sonu oynanacak maçları 10 Ocak'a ertelemiş oluyoruz." ifadelerini kullandı.

 

Fenerbahçe - Konyaspor maçı ne zaman oynanacak?

Buna göre Süper Lig'in 16.haftasında karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe - Konyaspor karşılaşması 10 Ocak'ta oynanacak. 

DİĞER HABERLER