Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Emine Erdoğan: Toprağa iz bırakan tüm kadınlarımızı yürekten kutluyorum

16.10.2024 14:26:00
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, toprakları bereketle yeşerten, emeğiyle hayat veren kadınların, geleceğe en güçlü mirası bıraktığını belirterek, "Toprağa iz bırakan tüm kadınlarımızı yürekten kutluyorum" dedi.

Emine Erdoğan, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından 15 Ekim Dünya Kadın Çiftçiler Günü dolayısıyla dün Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi'nde düzenlenen, "Toprağa İz Bırakan Kadınlar" programına ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

 

"Bu toprakları bereketle yeşerten, emeğiyle hayat veren kadınlarımız, geleceğe en güçlü mirası bırakıyor. Her birinin eli, toprağın bağrına atılan bir sevgi tohumu gibi… Toprağa iz bırakan tüm kadınlarımızı yürekten kutluyorum" paylaşımını yapan Emine Erdoğan, program kapsamında Türkiye'nin çeşitli bölgelerinden 18 kadın kooperatifince açılan stantlardaki çiftçi kadınların duygu ve düşüncelerinin yer aldığı videoya da yer verdi.

 

Bu toprakları bereketle yeşerten, emeğiyle hayat veren kadınlarımız, geleceğe en güçlü mirası bırakıyor.Her birinin eli, toprağın bağrına atılan bir sevgi tohumu gibi…

Toprağa iz bırakan tüm kadınlarımızı yürekten kutluyorum.

DİĞER HABERLER