Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Ekrem İmamoğlu, Konya'nın emeğinin üzerine çöktü! Tepkiler gecikmedi

15.02.2023 13:38:00
Asrın felaketinde yaraları sarmak için canla başla çalışan Konya Büyükşehir Belediyesi, Hatay’da umut olmaya devam ediyor. Birçok ihtiyacı karşılamaya devam eden Konya Büyükşehir’in yaptığı hizmeti, Ekrem İmamoğlu sahiplendi. İmamoğlu’nun paylaşımına ise tepkiler gecikmedi.
Deprem felaketinin hemen ardından Hatay’a giderek arama kurtarma, mobil mutfak, ekmek fırını, mobil haberleşme, temiz su temini, enerji ihtiyacı, yardımların koordinasyonu gibi hizmetleri yerine getiren Konya Büyükşehir Belediyesi, şehrin zarar gören su şebekesini tamir ederek bölgeye hayat verdi.

Konya Büyükşehir’in canla başla çalışması sürüyor
Asrın felaketinde Hatay’da yaraları sarmak için seferber olan Konya Büyükşehir Belediyesi, şehrin zarar gören su şebekesini tamir ederek canla başla çalışmaya devam ediyor. Sağlıklı içme ve kullanma suyu ihtiyacına çözüm üreten ekipler, Hatay ilinin şehir şebekesinin çalıştırılması noktasında yoğun bir şekilde çalışma yaptı.  Etap etap su verilen Hatay’da suyu olmayan mahalleler için ise çalışmalar hep devam etti. Aynı zamanda Hatay HATSU altyapısı, yerli ve milli ilk Coğrafi Bilgi Sistemi olan KOSKİCBS’ye entegre edildi.

Ekrem İmamoğlu’nun tepki çeken paylaşımı
Deprem bölgesi için seferber olan Konya Büyükşehir Belediyesi, yaraları sarmaya devam ederken Ekrem İmamoğlu’nun yaptığı bir paylaşım büyük tepki çekti. 
Konya’nın hizmetini yok saydı
Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ'nin hizmetini adeta yok sayan ve ekiplerin emeğini sahiplenen Ekrem İmamoğlu paylaşımda, “Antakya’da deprem sebebiyle çöken ana su isale hattını İSKİ ekiplerimiz onardı” ifadelerine yer verdi. 

Söz konusu paylaşımın ardından tepkiler gecikmedi. İşte o tepkilerden bazıları…


 

DİĞER HABERLER