Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Ebru Yaşar'dan dört dörtlük yeni albüm: 'Yine Çalıyor'

22.05.2024 20:00:00
Türk müziğinin sevilen sesi Ebru Yaşar, 4 şarkıdan oluşan yeni projesi 'Yine Çalıyor'la sevenleriyle bir sefer daha buluştu.

Son bir yılda YouTube'da 400 milyon, tüm dijital müzik platformlarında ise neredeyse 600 milyona yakın dinlenme sayısına ulaşarak adeta rekor üstüne rekor kıran Türk müziğinin sevilen sesi Ebru Yaşar, 4 şarkıdan oluşan yeni projesi 'Yine Çalıyor'la sevenleriyle bir sefer daha buluştu.

Albümün çıkış parçası 'Kafamın İçi'ni Siyam ve Zeyd'le birlikte seslendiren Yaşar, "Yeni seslere öncü olmayı seviyorum, daha önce düetlerle yakaladığımız başarıları bir üst seviyeye taşımak için bu defa bir trio ile dinleyicinin karşısına çıkmak istedim” dedi.

"YOKSUN"LA DÜNYA STARLARINI GERİDE BIRAKMIŞTI

Ecem Gündoğdu’nun yönetmen koltuğunda bulunduğu şarkının klip çekimleri Film Sokağı stüdyolarında yapıldı. Son şarkısı 'Yoksun'la YouTube dünya listesinde Shakira, Miley Cyrus ve Cardi B gibi dünya starlarına toz yutturan güçlü yorumcu, yeni projesinde yine yıldız isimlerle birlikte çalıştı.

4 ŞARKI

Arem Özgüç-Arman Aydın, Febyo Taşel, Özlem Güneykaya, Kerim Araz, Esat Fidan, Hüseyin Mehmedoğlu ve Murat Sağır gibi isimler albümde söz, müzik ve düzenlemeleriyle yerini aldı. 'Kafamın İçi', 'Yine Çalıyor', 'Ara Beni' ve 'Sen Bi Dahisin' isimli 4 şarkılık EP, EY Müzik etiketiyle dinleyiciyle buluştu.

DİĞER HABERLER