Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Dev derbinin hakemi belli oldu!

18.09.2024 16:28:00
Trendyol Süper Lig'in merakla beklenen karşılaşmasında Fenerbahçe, Galatasaray'ı ağırlıyor. Dev derbinin biletlerinin satışa sunulacağı tarihler belli olurken gözler maç programına çevrildi. Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray lige 5'te 5 yaparak başlarken Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe ise Göztepe'de puan kaybı yaşadı. Sarı-lacivertliler taraftarının da avantajıyla derbi karşılaşmasını kazanarak ezeli rakibinin puan sıralamasında önüne geçmek istiyor. Öte yandan dev derbide maçı Atilla Karaoğlan yönetecek

Fenerbahçe ve Galatasaray arasında oynaancak derbi için heyecanlı geri sayım başladı. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda oynanacak derbide en düşük bilet fiyatı 1500 lira olurken mücadelenin kapalı gişe oynanması bekleniyor. Fenerbahçe Süper Lig'de Adana Demirspor, Rizespor, Alanyaspor, Kasımpaşa gibi takımları mağlup etti. Galatasaray ise sezona Hatayspor galibiyetiyle başlarken sırasıyla Konyaspor, Adana Demirspor, Rizespor ve Gaziantep FK karşılaşmalarından üç puanla ayrıldı. Hem Galatasaray hem de Fenerbahçe sezona şampiyonluk hedefiyle başlarken derbi mücadelesini kazanarak rakibine üstünlük kurmak istiyor. Peki Fenerbahçe - Galatasaray derbisi ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, derbi mücadelesine ilişkin bilgiler...

FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN?

Trendyol Süper Lig'de sezonun ilk derbisi Trabzonspor ve Beşiktaş arasında oynandı. İkinci derbiye ise 6. hafta ev sahipliği yapacak.

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından açıklanan programa göre Fenerbahçe ve Galatasaray arasında oynanacak derbi mücadelesi 21 Eylül Cumartesi günü saat 20.00'da başlayacak. Dev derbi beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

MAÇIN HAKEMİ BELLİ OLDU

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada mücadeleyi Atilla Karaoğlan'ın yöneteceği belirtildi.

Karaoğlan'ın yardımcılıklarını, İbrahim Çağlar Uyarcan ve Mustafa Savranlar yapacak. Zorlu derbinin dördüncü hakemi ise Yiğit Arslan oldu.

DİĞER HABERLER