Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

CHP Konya Selçuklu İlçe Başkan Yardımcısı hakkında şok iddia! Sinirlendiği genci polis yeleği giyerek dövmüş

12.07.2024 15:01:00
CHP Selçuklu İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa C'nin, polis yeleği giyerek Suriyeli bir genci darp ettiği iddia edildi. Darp edilen genç olayın ardından polise şikayette bulundu.

Kayseri’de yaşanan taciz olayı sonrası yurt genelinde toplumsal olayları engellemek için Suriyelerin yoğun olarak yaşadığı bölgelerde önlem alınmıştı. Bu süreçte Konya’da da bazı bölgelerde gerilim yaşanmış, gözaltına alınan 91 kişiden 11’i tutuklanmıştı.Kayseri’de yaşanan taciz olayı sonrası yurt genelinde toplumsal olayları engellemek için Suriyelerin yoğun olarak yaşadığı bölgelerde önlem alınmıştı. 


CHP’li başkan yardımcısı Suriyeli genci dövdü!
Toplumu ayrıştıran ve bazı kesimlerce büyütülmeye çalışılan olaylar yatıştırıldı derken Konya’da başka bir olay yaşandı. İddialara göre CHP Selçuklu Örgütlenmeden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa C. Polis yeleği giyerek Suriyeli bir genci darp etti. 
Hastanelik oldu!
Aldığı darbeler nedeniyle yaralanan genç Konya Numune Hastanesine giderek tedavi oldu ve polise müracaat etti. Muhammed Ahmed Emin isimli genç ifadesinde Aydınlıkevler Mahallesindeki evlerine eşya taşıdıkları sırada 1.kattaki dairenin kapısına çarptıklarını ve bir tartışma yaşandığını söyledi. Bu tartışmanın akşamında daha sonradan kimliğini öğrendiği Mustafa C tarafından sebepsiz yere darp edildiğini beyan etti. 
Polis yeleği giymiş!
Yaşanan olay sırasında Mustafa C’nin otomobilinden aldığı polis yeleğini giydiğini ve onu polis zannettiğini ifade eden Muhammed Ahmet Emin, şikayetçi oldu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. 

DİĞER HABERLER