Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Calusic’in doktoru konuştu! Hırvat oyuncu ne zaman dönecek?

16.08.2024 15:58:00
Geçtiğimiz günlerde sağ ayak bileğinden başarılı bir operasyon geçiren Konyasporlu Josip Calusic’in doktoru Ahmet Fevzi Kekeç, Kontv’ye özel olarak konuştu. Kekeç oyuncunun ne zaman sahalara döneceğini sadece KONTV mikrofonlarına anlattı.

Meram Tıp Fakültesi Hastanesi’nde görev yapan Dr. Ahmet Fevzi Kekeç, başarılı bir operasyon geçirdiklerini söyledi. Kekeç, “Konyaspor’umuzun yeni transferi Josip Calusic, Slovenya kampının son günlerinde bir sakatlık geçirdi. Burkulma sonrası sağ ayak dış aşıl kemiğinde bir kırık oluşmuş. Yaklaşık 10-15 günlük bir süreçte yumuşak dokuda şişliğin inmesini ve ödemenin geçmesi bekledik. Şişliğin ve ödemenin geçmesine müteakip başarılı bir cerrahi operasyon gerçekleştirdik. Kırıkları stabilize ettik” dedi.


Calusic sahalara ne zaman dönecek?
Dr. Ahmet Fevzi Kekeç, Josip Calusic’in sahalara döneceği günü de- açıkladı. “Oyuncunun bağlarında herhangi bir ciddi sorunu yoktu" diyen Kekeç, “Yaklaşık 15-20 gün sonra dikişleri alınacak. Daha sonrasında ayakta durma antrenmanları yapılacak. 2 ve 3. ayda ise koşmaya başlaması ve akabinde takımla birlikte antrenmanlara katılmasını bekliyoruz. Ligin ikinci devresinde mutlaka Konyaspor’a katkısı olacağını düşünüyoruz. Kendisi çok iyi bir futbolcu. Güzel bir ameliyatı oldu. İnşallah Konyaspor’a da başarı getirir” diye konuştu. (Büşra Üstündağ)

 

DİĞER HABERLER