Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Bodrum’da 11’ler açıklandı! Konyaspor’da 2 sürpriz isim!

24.08.2024 21:29:00
Süper Lig’in 3. haftasında Bodrumspor’a konuk olacak Konyaspor’da ilk 11’ler açıklandı. Yeşil-beyazlı takımda 2 sürpriz isim ilk 11’de kendisine yer buldu!

Süper Lig’in 3. haftasında Bodrumspor’a konuk olacak Konyaspor’da ilk 11’ler açıklandı. Yeşil-beyazlıların genç teknik direktörü Ali Çamdalı, hafta içinde sakatlanan Uğurcan Yazğılı’nın yerine sağ bekte Nikola Boranijasevic’e forma verdi. Galatasaray maçında gol sevinci yaşayan Oğulcan Ülgün adını ilk 11’e yazdırırken; performansında düşüş yaşayan Alassane Ndao ise kulübeye çekildi. Galatasaray maçında 3’lü savunmadan dolayı yedek kulübesine geçen Filip Damjanovic ise yeniden formasına kavuştu. İşte Anadolu Kartalı’nın ilk 11’i!


KONYASPOR’UN 11’İ NASIL OLUŞTU?
Konyaspor Teknik Direktörü Ali Çamdalı, Galatasaray maçında 3-4-3 dizilişini denerken Bodrumspor karşısında ise yeniden 4-2-3-1 dizilişine geçiş yaptı. Yeşil-beyazlıların kalesinde Jakub Slowik, savunma 4’lüsünde Nikola Boranijasevic, Adil Demirbağ, Filip Damjanovic ve Guilherme Sitya, 2’li ön liberoda Marko Jevtovic ve Oğulcan Ülgün, orta üçlüde Pedrinho, Yusuf Erdoğan ve Danijel Aleksic, forvet hattında ise Umut Nayir ilk 11’de kendisine yer buldu.

BODRUMSPOR’UN SİSTEMİNDE DEĞİŞİKLİK YOK
Teknik direktör İsmet Taşdemir'in tercih ettiği 4-2-3-1 dizilişiyle mücadele eden Bodrumspor, Konyaspor’a karşı da aynı dizilişle sahaya çıktı. Ege ekibinde kalede Diogo Sousa, savunma 4’lüsünde Üzeyir Ergün , Christophe Hérelle, Ali Aytemur  ve Cenk Şen ,  2’li ön liberoda Samet Yalçın ve Musah Mohammed , orta saha 3'lüsünde Fredy , Gökdeniz Bayrakdar  ve Zdravko Dimitrov, forvette ise George Pușcaș’a verdi.(Büşra Üstündağ) 

DİĞER HABERLER