Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Başkan Korkmaz’dan TSYD Konya’ya ziyaret

21.08.2024 13:05:00
Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Konya Şube Başkanı Murat Dönmez'i ziyaret etti.

Dernek binasında gerçekleşen ziyarete Konyaspor Başkan Yardımcısı ve Genel Sekreter Mustafa Başoda ile Basın Sözcüsü Nuri Kaymak da katıldı. 


Başkan Dönmez başarılar diledi
TSYD Konya Şube Başkanı Murat Dönmez ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Dönmez Konyaspor’a yeni sezonda başarı dileğinde bulunurken, Konyaspor’un Süper Ligde kalıcı olmasının gerektiğini, geçtiğimiz sezonu unutarak yarınlara daha güvenli bakmak gerektiğini belirtti.


“Yeni sezona umutla girdik”
Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz zor bir sezonu geride bırakarak yeni sezona yeni umutlarla girdiklerini söyledi. Güzel bir aile ortamı oluşturduklarını ifade eden Korkmaz, “Yeni bir yapılanma içine giderek takımımızı neredeyse yeniledik. Şu ana kadar yönetim olarak istediğimiz ve arzuladığımız takım ortamını yakaladık.  İçeride hem yönetim olarak hem takım olarak iyi bir sinerji var. Mali problemlerimiz devam ediyor. Bunları çözmek için de çalışmalarımız sürüyor” diye konuştu.


Ziyaret hediyelerle son buldu
Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz’ın TSYD Konya Şubesi’ni ziyareti, Murat Dönmez’e çift başlı kartal maketi hediye etmesi ve ardından çektirilen toplu fotoğrafla sona erdi. Ziyarette TSYD Konya Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Avni Uğur, Mürsel Çetin Abdullah Leblebici ve Ferhat Türkoğlu da hazır bulundu. (Büşra Üstündağ)

 

DİĞER HABERLER