Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Başkan Altay: Konya olarak Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’mizin yanında olduk

20.07.2024 15:12:00
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’nın destek ve himayeleriyle Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’mizin her zaman yanında olduk” dedi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya olarak Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin her zaman yanında olduklarını söyledi. 
Sosyal medya hesabından açıklama yapan Başkan Altay, şu ifadelere yer verdi: “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’nın destek ve himayeleriyle Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’mizin her zaman yanında olduk. Konya olarak son dönemde, Hala Sultan Camii’nin peyzaj düzenlemesini gerçekleştirdik. Kapalı Maraş’ta kullanılmak üzere 600 bisiklet göndererek kurulumunu gerçekleştirdik. Gazimağusa Belediyesi’ne temizlik, çöp toplama ve arazöz desteği sağladık. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımız, TOKİ ile asfalt ve çevre düzenleme çalışmaları gerçekleştirdik. Kapalı Maraş’taki kamuya ait alanlarda düzenleme yaptık. Kapalı Maraş’ta peyzaj çalışmalarına TDBB ile katkı sağladık. Lefkoşa’da Acil Durum ve Afet Müdahale Eğitimleri Programları gerçekleştirdik. KKTC İtfaiye Teşkilatına araç, malzeme ve ekipman desteği sağlandı.  Öğle  ve ikindi namazlarına gelen öğrencilere 5.000 bisiklet hediye ettik.” (Veli Şengül)

 

DİĞER HABERLER