Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Başkan Altay’dan Narin paylaşımı: Kelimeler iki gündür kifayetsiz

09.09.2024 09:43:00
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cansız beni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran ile ilgili paylaşım yaptı. Başkan Altay, “Bir baba olarak yazdım duygularımı tam ifade edemedim, belediye başkanı olarak yazdım acımı yansıtamadım” dedi.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi'nde kaybolduktan 19 gün sonra cansız beni jandarma ekiplerince bulunan Narin Güran’ın acı haberi Türkiye’yi yasa boğdu.24 kişi gözaltına alındı

Acı haberin duyulmasının ardından sosyal medyada binlerce paylaşım yapıldı.  Öte yandan Narin Güran'ın ölümüne ilişkin soruşturmada gözaltına alınanların sayısı 24'e yükseldi.
“Belediye başkanı olarak yazdım acımı yansıtamadım”
Sosyal medya hesabından Narin ile ilgili bir paylaşım yapan Başkan Altay, “Bir baba olarak yazdım duygularımı tam ifade edemedim, belediye başkanı olarak yazdım acımı yansıtamadım. Kelimeler iki gündür kifayetsiz” dedi. 
“Allah, tüm çocuklarımızın geleceğini hayırlı etsin”
Başkan Altay paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Bir baba olarak yazdım duygularımı tam ifade edemedim, belediye başkanı olarak yazdım acımı yansıtamadım. Kelimeler iki gündür kifayetsiz. Melek kızımız Narin. Mekanı cennet.  Benim en değerli, en samimi arkadaşlarım çocuklar. Tebessümleri Allah’ın lütfu, gülüşleri ömre bedel. Bakışları şükür sebebi. Allah, tüm çocuklarımızın geleceğini hayırlı etsin.”  (Yunus Köroğlu)

 

DİĞER HABERLER