Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Başkan Altay’dan katil devlet İsrail Bakanı’nın paylaşımına tepki: Türkiye’yi başka ülkelerle karıştırmayın

29.07.2024 09:47:00
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan paylaşımına tepki göstererek, “İşgalci ve terör devleti İsrail bakanına tavsiyem, haddini bilsin” dedi.

Terör devleti İsrail'in Dışişleri Bakanı Yisrael Katz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı tehdit etti. Irak'ın ABD tarafından devrilen ve idam edilen lideri Saddam Hüseyin ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı bir tutan Katz, "Erdoğan İsrail'e saldırmayı planlıyormuş. Saddam da böyle diyordu. Birisi ona Saddam'ın sonunu hatırlatsın." şeklinde skandal ifadeler kullandı. Bu skandal ifadeler üzerine Türkiye’den büyük tepki geldi. 


BAŞKAN ALTAY TEPKİ GÖSTERDİ
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay da İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan paylaşımına tepki gösterdi. 


“BİZ SİZE BÜYÜK GELİRİZ”
Başkan Altay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “ Cumhurbaşkanımıza dil uzatan eli kanlı, bebek katili işgalci ve terör devleti İsrail bakanına tavsiyem, haddini bilsin. Elinde binlerce masum mazlumun kanı olanların Cumhurbaşkanımıza söz söylemek haddi değil. Bizi başka milletlerle, Türkiye’yi başka ülkelerle, Cumhurbaşkanımızı da başka liderlerle karıştırmayın, biz size büyük geliriz” dedi.  (Yunus Köroğlu)

 

DİĞER HABERLER