Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Başkan Adem Bulut: Konyaspor ilerleyen zamanlarda çok can yakacak

12.08.2024 14:02:00
Konyaspor 2. Başkanı Adem Bulut, Kasımpaşa maçının ardından özel olarak konuştu. Bulut, “Konyaspor ilerleyen süreçte çok can yakacak” dedi.

Konyaspor 2. Başkanı Adem Bulut, Süper Lig’de 2024-25 sezonunun açılış haftasında deplasmanda oynanan Kasımpaşa maçının ardından konuştu. Kontv’ye özel olarak değerlendirmelerde bulunan Bulut, yeşil-beyazlı takımın ilerleyen zamanlarda çok can yakacağını söyledi.

 

“Yeni sezon hayırlı olsun”

Zorlu Kasımpaşa maçın ardından konuşan Adem Bulut, “Öncelikle çok mutluyuz. Konyaspor’umuz için yeni sezonun hayırlı ve güzel geçmesini diliyorum. Geçen sezonla bu sezon arasında ciddi derecede farklılık var. Şu andaki mevcut oyunculara baktığımız zaman ilk 11’de en az 6-7 tane yeni oyuncumuz var. Kasımpaşa hazır ve geçen sezondan devam eden bir takım. Buna rağmen iyi mücadele ettik. Belki hatalarımız vardı. Ama sonuç olarak oynayan bütün futbolcularımıza teşekkür ediyoruz. Kendilerine canı gönülden tebrik ediyorum. Ayaklarına sağlık” dedi.

“Eksiklerimiz olabilir”

Adem Bulut, “Her zaman söylüyorum. Konyaspor olarak belki hatalarımız ve eksiklerimiz olabilir. Camia olarak taraftarlarımız ellerinden geleni yapsınlar. Maçlarımıza gelsinler. Kombine alsınlar. Önümüzdeki Galatasaray maçına tiplerimizi doldursunlar. Biz inanıyoruz ki ilerleyen süreçte Konyaspor çok can yakacak” diye konuştu.

“Takımın şu anki durumundan memnunum”

“Ben şu anki takımın gidişatından memnunum” diyen Bulut, “Eksiklerimiz mutlaka var. Bunları zamanla gidereceğiz. Daha ilk maçımız. O nedenle yine söylüyorum; önümüzdeki süreçte taraftarımız bizleri yalnız bırakmasın. Bizler de elimizden gelen ne varsa bunu yapmaya çalışacağız” ifadelerini kullandı. (Veli Şengül) 

DİĞER HABERLER