Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Bakan Güler: "Bu PKK'lı şerefsizlere hak ettikleri cezayı her seferinde veriyoruz

23.10.2024 20:13:00
Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, TUSAŞ'a yapılan terör saldırısıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Güler, ""Bu PKK'lı şerefsizlere hak ettikleri cezayı her seferinde veriyoruz. Fakat bunlar bir türlü akıllanmıyorlar. Her zaman söylediğimi bir daha tekrar ediyorum; en son terörist ortadan kaldırılıncaya kadar bunların peşini bırakmayacağız ve bu yapılanların acılarını misliyle ile çıkaracağız. Bunu harkes görecek hiç merak etmeyin" ifadelerini kullandı

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler TUSAŞ'a yapılan terör saldırısıyla ilgili olarak, "En son terörist ortadan kaldırılıncaya kadar bunların peşini bırakmayacağız ve bu yapılanların acılarını misliyle ile çıkaracağız." açıklaması yaptı.

 

Güler şunları söyledi:

 

"Bu PKK'lı şerefsizlere hak ettikleri cezayı her seferinde veriyoruz. Fakat bunlar bir türlü akıllanmıyorlar. Her zaman söylediğimi bir daha tekrar ediyorum; en son terörist ortadan kaldırılıncaya kadar bunların peşini bırakmayacağız ve bu yapılanların acılarını misliyle ile çıkaracağız. Bunu harkes görecek hiç merak etmeyin"

DİĞER HABERLER