Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Antalya'da kar ve heyelandan kapanan yollarda açma çalışma yapılıyor

14.01.2022 17:32:00

ANTALYA ( AA) - Antalya'da kar ve heyelandan kapanan yolları açma çalışmaları yapılıyor.


Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Alanya, Manavgat, Akseki ve İbradı ilçelerinde kar ile sağanak sonrası heyelandan kapanan yollarda çalışma başlattı.


Alanya ve Gündoğmuş ilçelerini bağlayan Bedan, Karaköy, Gören ile Köprülü mahallelerinin yolları kar ve heyelandan kapandı. Bir yandan dozer ve greyderlerle yolları temizleyen ekipler, diğer yandan tuzlama çalışması yaptı.


Mahmutseydi Mahallesi'nde de taşın yuvarlanması sonucu zarar gören bir evin enkazı kaldırılarak kapanan yol kontrollü olarak ulaşıma açıldı. Ulaşımda herhangi bir aksamanın yaşanmaması için ekiplerin çalışması devam ediyor.


Manavgat'ta da Karavca Mahallesi'nde heyelandan dolayı çöken yol ulaşıma kapatıldı. Yolun açılması için ekiplerin çalışması sürüyor.


Kapanan yolun yerine Demirciler-Saraçlı yolunun kullanılmasını isteyen ekipler, bu yolları kullanacaklara trafik işaret ve yönlendirme levhalarına dikkat etmeleri konusunda uyarıda bulundu.


Akseki ilçesi Gümüşdamla Mahalle Muhtarı Osman Gün, yoğun kar nedeniyle yolların kapandığını ve mağdur olduklarını belirtti. Yolların açıdığını fade eden Gün, "Ekipler yolların tekrar kapanmaması için yoğun çalışıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve ekiplere teşekkür ederim." ifadesini kullandı.


DİĞER HABERLER