Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

ANMEG Vakfı'ndan TUSAŞ'taki terör saldırısına sert kınama

23.10.2024 21:19:00
Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi'nin (TUSAŞ) Ankara'nın Kahramankazan ilçesindeki tesislerine yönelik terör saldırısına Anadolu Medya Grup Vakfı'ndan (ANMEG) kınama geldi. ANMEG Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Ahmet Özer, "Şer güçlerin vatanımızı parçalamaya, milletimizi bölmeye güçleri yetmeyecektir. Bu millet, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da birliğine kasteden her türlü saldırıyı bertaraf etmeye kadirdir." ifadelerini kullandı.

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde bulunan yerli silah sistemlerinin geliştirilmesinde önemli yere sahip TUSAŞ'a, saat 15.30 sıralarında terör saldırısı gerçekleştirildi.

Bölgeye çok sayıda özel harekat polisi ve sağlık ekibi sevk edildi. İlk patlamanın ardından silah sesleri ve patlamalar devam etti. Saldırıdan hemen sonra özel harekat tesise gelerek geniş çaplı operasyon başlattı.

 

Saldırı sonucu 5 kişi şehit olurken 19 kişi yaralandı. Öte yandan terör saldırısını gerçekleştiren 2 terörist etkisiz hale getirildi.

ANMEG VAKFI'NDAN SERT KINAMA

 

Gerçekleşen saldırılara Anadolu Medya Grup Vakfı'ndan (ANMEG) kınama gecikmedi. Mütevelli Heyet Başkanı Ahmet Özer, TUSAŞ saldırısında şehit olan vatandaşlara Allah'tan rahmet dileyerek şu ifadeleri kullandı:

 

"MİLLETİMİZİ BÖLMEYE GÜÇLERİ YETMEYECEKTİR"

 

Şer güçlerin vatanımızı parçalamaya, milletimizi bölmeye güçleri yetmeyecektir. Bu millet,  bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da birliğine kasteden her türlü saldırıyı bertaraf etmeye kadirdir. Hain TUSAŞ saldırısında şehit olan kardeşlerimize Allah’tan rahmet niyaz ediyorum. Mekanları cennet, makamları ali olsun. Yaralılarımıza acil şifa diliyorum. Milletimizin başı sağolsun. ANMEG VAKFI ve bağlı yayın kuruluşları adına saldırıyı şiddet ve nefretle kınıyorum. 

DİĞER HABERLER