Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Anadolu Kartalı taktik çalışıyor

02.10.2024 13:39:00
Konyaspor, Süper Lig’in 8. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Eyüpspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Teknik direktör Ali Çamdalı ve yardımcıları nezaretinde Kayacık Tesisleri’nde çalışan yeşil-beyazlılar, günü taktik ağırlıklı antrenmanla değerlendirecek. Rakibinin son maçlarını analiz eden Ali Çamdalı; yeşil-beyazlı taraftarlara galibiyet hediye etmek için ince eleyip sık dokuyor. Konyaspor ile Eyüpspor arasında; 6 Ekim Pazar günü Konya Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 13.30’da başlayacak.


Ali Çamdalı, galibiyete odaklandı
Sezon başından bu yana eleştiri oklarının hedefinde olan Ali Çamdalı, yeşil-beyazlı taraftarlarla arasını düzeltmek istiyor. Takımını Eyüp maçına en iyi şekilde hazırlamayı amaçlayan genç teknik adam; kritik maçı kazanarak bir çıkışın fitilini ateşlemek istiyor. Konyaspor bu sezon iç sahada çıktığı 3 maçta 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet almış; ortaya koyduğu performansla da taraftarını memnun edememişti. Bu grafik bazı kesimce takımın yeni olmasına yorulurken; bazı kesimce de teknik, taktik ve oyun bilgisindeki eksikliğe yorulmuştu.(Büşra Üstündağ)

DİĞER HABERLER