Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Anadolu Kartalı Galatasaray’a hazır

24.05.2024 11:47:00
Konyaspor, Süper Lig’in 38. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarında sona geldi. Yeşil-beyazlılar 24 Mayıs Cuma günü haftanın son taktik çalışmasını gerçekleştirdi.

Konyaspor, Süper Lig’in 38. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarında sona geldi. 21 Mayıs Salı gününden bu yana antrenmanlarını sürdüren Anadolu Kartalı, tempolu bir çalışma dönemini geride bıraktı. Teknik direktör Ali Çamdalı ve yardımcıları nezaretinde Kayacık Tesisleri’nde çalışan yeşil-beyazlılar, kritik maçtan puan ya da puanlar almak için ince eleyip sık dokudu.Taktik antrenmanlar sona erdi
Anadolu Kartalı’nda taktik antrenmanlar sona erdi. Rakibinin son maçlarını analiz eden Konyaspor Teknik Direktörü Ali Çamdalı, bu zorlu maçta uygulayacağı taktiği belirledi. 22 Mayıs Çarşamba gününden bu yana taktik antrenmanlarını sürdüren yeşil-beyazlılar, 24 Mayıs Cuma günü sürecin son çalışmasını gerçekleştirdi. 


Son antrenman 25 Mayıs Cumartesi günü 
Konyaspor, kritik Galatasaray maçı öncesindeki son antrenmanının 25 Mayıs Cumartesi günü yapacak. Günü ter antrenmanıyla geçirecek Anadolu Kartalı, hemen akabinde kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak. Konyaspor ile Galatasaray arasında; 26 Mayıs Pazar günü Konya Stadyumu’nda oynanacak zorlu karşılaşma saat 19.00’da başlayacak. (Hasan Yıldırım)

DİĞER HABERLER