Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Anadolu Kartalı Bodrum’a hazırlanıyor

21.08.2024 13:02:00
Konyaspor, Süper Lig’in 3. haftasında deplasmanda oynayacağı Bodrumspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör Ali Çamdalı ve yardımcıları nezaretinde Kayacık Tesisleri’nde çalışan yeşil-beyazlılar, günü taktik ağırlıklı antrenmanla değerlendirdi.

Konyaspor, Süper Lig’in 3. haftasında deplasmanda oynayacağı Bodrumspor maçının hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Teknik direktör Ali Çamdalı ve yardımcıları nezaretinde Kayacık Tesisleri’nde çalışan yeşil-beyazlılar, kritik karşılaşma öncesinde yoğun bir çalışma döneminden geçiyor. Bodrumspor ile Konyaspor arasında; 24 Ağustos Cumartesi günü Bodrum Stadyumu’nda oynanacak kritik karşılaşma saat 21.45'te başlayacak.

 

Çamdalı’nın gözü, Bodrumspor maçında 
Konyaspor’un genç teknik direktörü Ali Çamdalı, Bodrumspor maçında uygulayacağı taktiğe odaklandı. Rakibinin Süper Lig’deki ilk 2 maçını en ince ayrıntısına kadar inceleyen genç teknik adam; Bodrum ekibinin eksiklerini tespit etti. Çamdalı, rakibin eksiklerini kendi avantajlarına çevirmek için ince eleyip sık dokuyor.


Hem savunma, hem hücum
Anadolu Kartalı Konyaspor’da haftanın çalışma programı da belli oldu. 21 Ağustos Çarşamba gününü taktik ağırlıklı antrenmanla değerlendiren yeşil-beyazlılar, 22 Ağustos Perşembe günü ise savunma antrenmanları üzerinde duracak. Konyaspor, 23 Ağustos Cuma günü yapacağı ter antrenmanının ardından konakladığı otelde kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak. (Büşra Üstündağ)

DİĞER HABERLER