Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Akşehir Belediyesi’nden çocuklara bayram eğlencesi

23.04.2022 15:12:00
Akşehir Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, 23-24 Nisan 2022 tarihlerinde Playland Eğlence Merkezi işbirliği ile Akşehirli çocuklar için çocuk festivali düzenledi.
Akşehir Nasreddin Hoca Stadyumu’nda ücretsiz olarak gerçekleştirilen etkinliklerde, Playland Eğlence Merkezi tarafından şişme oyun grupları, survivor parkuru, dijital oyun tırı çocuklarla buluşturuldu. Akşehir Belediyesi tarafından da çocuklara balon, rüzgar gülü gibi hediyeler dağıtılıp, yüz boyama etkinlikleri yapılıyor.

Festivalin açılış töreninde bir konuşma yapan Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya çocuklara iyi eğlenceler dileyip Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün armağan ettiği bu güzel bayramda Akşehir Belediyesi için 2 gün sürecek dolu dolu bir festival hazırladıklarını söyledi.
Açılışa katılan protokol üyeleri, festival alanını gezerek oyun alanındaki çocuklarla birlikte oyuncaklarla oynayıp, kaleye şut çekti. 
Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya “Bugün önemli bir gün, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı. Resmi bayram programın ardından Akşehirli çocuklarımızı, Nasreddin Hoca torunlarımızı eğlendirelim, onlara  bu bayramı daha coşkuyla yaşatalım, güzel hatıra biriktirmelerine vesile olalım diye firmamızla bu eğlence programını tertip ettik. Burada şişme oyun grupları, survivor parkuru, dijital oyun tırı var. Çocuklarımız çok güzel bir şekilde eğleniyorlar, çok heyecanlı ve mutlular.  Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’de güzel bir organizasyon yaparak tüm okullarımız için farklı saatlerde planlama yaparak her çocuğumuzun buradaki tüm etkinliklerden yararlanmasını ve güzel vakit geçirmelerini sağlıyorlar. Tüm çocuklarımıza iyi eğlenceler diliyorum. Onları geleceğe hazırlamak adına, çocukluklarını iyi yaşamaları adına bu 23 Nisan’ı en güzel şekilde kutlamaları bizleri de gerçekten sevindiriyor ve mutlu ediyor. Çocuklarımızı bu etkinliklerime getiren velilerimize, öğretmenlerimize ve okul idarecilerimize de teşekkür ediyoruz. Bu sene ilkini gerçekleştirdiğimiz bu çocuk festivalini her yıl yapmayı ümit ediyoruz” diye konuştu.

Çocuklarıyla birlikte festival alanına gelen velilerde çocuklarıyla birlikte oyuncaklarda oynayıp güzel vakit geçirmenin keyfini yaşadılar ve bu tür etkinliklerin devamını dilediler.

DİĞER HABERLER