Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

AKOM saat vererek uyardı! Konyalılar dikkat: Kuvvetli geliyor...

12.05.2024 10:51:00
Konya Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi(AKOM) saat vererek uyardı! Konya'da bugün beklenen kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış sonrası oluşacak tüm risklere karşı dikkatli olmaları konusunda sosyal medya hesabından vatandaşlara duyurdu.

Konya AKOM vatandaşları saat vererek uyardı. 

Konya'da bugün kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışlı olacağı tahmin ediliyor. Hava sıcaklığının en yüksek 15 en düşük 12 olması bekleniyor. Konya AKOM'da vatandaşların dikkatli olmaları konusunda sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.O saatlere dikkat: Tedbirli olun!

Bugün Konya'nın güneyinde 12.00 İle 19:00 saatleri arasında kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Vatandaşların her türlü ani sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olması gerektiği konusunda uyardı.AKOM uyardı!

Konya AKOM sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "Konya’nın güneyinde 12 Mayıs Pazar günü 12.00 ile 19.00 saatleri arasında yağışın, kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış şeklinde yağması beklenmektedir.Vatandaşlarımızın ani sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir."

DİĞER HABERLER