Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

AKOM Konya'yı tarih vererek uyardı: Sel, fırtına ve doluya dikkat!

26.05.2024 15:50:00
Konya Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi(AKOM) tarih vererek uyardı! Konya'da yarın beklenen kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış sonrası oluşacak tüm risklere karşı dikkatli olmaları konusunda sosyal medya hesabından vatandaşlara duyurdu.

Meteorolojinin Konya'yı uyarmasının ardından Konya Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi(AKOM) de tarih vererek sosyal medya hesabından her türlü olumsuzluklara karşı vatandaşları uyardı.Dikkatli olun!

Konya genelinde 27 Mayıs Pazartesi akşam saatlerine kadar yağışın, kuvvetli yağış şeklinde yağması bekleniyor.Vatandaşların ani sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olması gerekiyor.Sel, fırtına ve doluya dikkat!

Konya Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi(AKOM) sosyal medya hesabındaki paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Konya genelinde 27 Mayıs Pazartesi akşam saatlerine kadar yağışın, kuvvetli yağış şeklinde yağması beklenmektedir.Vatandaşlarımızın ani sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir."

DİĞER HABERLER