Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

AK Partili vekilden muhalefet partilerinin işçi kıyımına tepki: İşçiler hangi gerekçelerle işten çıkarıldı?

10.07.2024 15:14:00
TBMM Genel Kurulu'nda konuşan AK Parti Konya milletvekili Mustafa Hakan Özer, 31 Mart yerel seçimlerinden sonra muhalefet partilerinin işçi kıyımına dikkat çekti ve tepki gösterdi.

AK Parti Konya milletvekili Mustafa Hakan Özer, TBMM Genel Kurulu'nda konuştu. Muhalefet partilerinin işçi kıyımına dikkat çeken Özer, sert eleştirilerde bulundu. 


“SEBEPSİZ İŞTEN ÇIKARTMALARA ŞAHİT OLUYORUZ”
31 Mart yerel seçimlerden sonra tarihin en büyük işçi kıyımları yaşanmakta, özellikle muhalefetin belediyelerinde, nedensiz ve sebepsiz işten çıkartmalara şahit oluyoruz.
“İŞÇİLER HANGİ GEREKÇELERLE İŞTEN ÇIKARILDI?”
Muhalefet partilerinin işçi kıyımına dikkat çeken Özer, “Emin olun burada belediyeleri tek tek saymaya kalksak süremiz yetmeyecek. Üsküdar, Yalova, Diyarbakır ve Van’da işçiler hangi gerekçelerle işten çıkarıldı?” dedi. 


“İŞÇİ KIYIMLARINA BİR AN ÖNCE SON VERİLMELİ”
TBMM Genel Kurulu'nda konuşan Milletvekili Özer, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Lafa gelince emek savunuculuğu yapan, sürekli adaletten, özgürlükten, barıştan bahseden, muhalefet partileri sizlere soruyorum. Anne babaları işsiz, masum çocukları ise çaresiz bırakmak reva mıdır? İşçilere mobbing uygulamak sizce ne kadar adil?  Nedensiz ve sebepsiz işçi kıyımlarına bir an önce son verilmeli, aksi takdirde bu zihniyet milletimizin vicdanında mahkûm olacaktır.” (Yunus Köroğlu)

DİĞER HABERLER