Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Ağıla saldıran köpekler 37 küçükbaş hayvanı telef etti

Ağıla saldıran köpekler 37 küçükbaş hayvanı telef etti
19.02.2025 11:03:00
Antalya'nın Manavgat ilçesinde yaşayan Ali Özden'e ait ağıla ikinci kez sokak köpekleri saldırarak çok sayıda küçükbaş hayvanını öldürdü.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde hayvancılıkla uğraşan Ali Özden'e ait ağıda bulunan küçükbaş hayvanlar bir ay içerisinde ikinci kez köpekler tarafından saldırıya uğradı. Daha önce sokak köpeklerinin zarar verdiği 25 keçiden 10 tanesi telef olurken, 15'i ise vücutlarının farklı noktalarından yaralanmıştı.
BU KEZ 37 HAYVAN TELEF OLDU
Bu olayın üzerinden 1 ay bile geçmeden aynı ağıl yine köpeklerin saldırısına uğradı. Özden’in bu kez 3 gün önce aldığı ve sigorta işlemleri henüz tamamlanmamış olan 37 küçükbaş hayvanı telef oldu.
500 BİN TL ZARAR
Özden, yaşadıkları karşısında çaresizlikle telefon olan hayvanlarını iş makinesiyle kazdığı çukura gömdü. Zararının 500 bin liranın üzerinde olduğu öğrenildi.

DİĞER HABERLER