Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Adobe Türkiye fiyatlarına zam kapıda! İşte güncel fiyatlar

04.03.2024 17:38:00
Adobe, Türkiye fiyatlarına zam yaptı. Yeni fiyatlar 5 Mart itibarıyla geçerli olacak. İşte yeni fiyatlar ve detaylar...

Adobe, Türkiye’deki Creative Cloud kullanıcılarını etkileyecek önemli bir fiyat güncellemesi duyurdu. 5 Mart itibarıyla yürürlüğe girecek zam, abonelik fiyatlarında dikkate değer artışlar getiriyor. Yurt dışında abonelik fiyatlarına yüzde 9’luk bir artış yapılacak ve bu, 55 dolardan 60 dolara yükselecek. Ancak, Türkiye’deki abonelikler için durum oldukça farklı. Türkiye’de tek seferde yüzde 308 oranında bir zam uygulanacak.

Yeni fiyatlarla birlikte, Adobe Creative Cloud’un tüm uygulamalar (100 GB) paketinin aylık ve yıllık fiyatları şu şekilde değişecek:

Aylık eski fiyatı: 190 TL


Aylık yeni fiyatı: 777 TL


Yıllık eski fiyatı: 2.290 TL


Yıllık yeni fiyatı: 10.350 TL


Adobe’nin bu fiyat güncellemesi, Türkiye’deki Creative Cloud kullanıcılarını etkileyecek ve dijital içerik oluşturma alanında faaliyet gösteren profesyonellerin maliyetlerini artıracak. Adobe, dünya çapında dijital içerik oluşturma ve işleme konularında önde gelen bir yazılım şirketi olarak bilinir. Photoshop, Illustrator, Premiere Pro, After Effects, Acrobat ve Creative Cloud gibi popüler yazılımlarla, yaratıcı profesyoneller ve işletmeler dijital dünyada varlık gösterebilirler.

DİĞER HABERLER