Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

8 yıl infaz cezası bulunan cezaevi firarisi Konya’da yakalandı

22.05.2024 09:40:00
Konya’da jandarma ekiplerince aranan şahıslara yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda cezaevi firarisi 1 kişi Cihanbeyli ilçesinde yakalandı.

Konya İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince aranan şahıslara yönelik operasyon düzenlendi. Kasten yaralama suçundan aranan ve hakkında 3 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan Y.A.A.,  cebir tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma aranan ve hakkında 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan H.M. isimli şahıs; Hırsızlık suçundan aranan ve hakkında 2 yıl 7 ay 7 gün kesinleşmiş hapis cezası olan A.B.N. isimli şahıs; elde veya üstte taşınan eşyayı çekip almak suretiyle hırsızlık suçundan aranan ve hakkında 11 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası olan E.E. isimli şahıs; dolandırıcılık suçundan aranan ve hakkında 8 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan M.T. isimli şahıs yakalanacak cezaevine gönderildi. 


CEZAEVİ FİRARİSİ YAKALANDI
Öte yandan uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama, görevi yaptırmamak için direnme suçundan Adana Açık Ceza İnfaz Kurumundayken firar eden ve hakkında 8 Yıl 5 ay 15 gün infaz cezası bulunan B.A.D. isimli şahıs ise Cihanbeyli ilçesinde yakalandı. (Veli Şengül)

 

DİĞER HABERLER