Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

82 yaşındaki adam saldırgan köpekten ölü taklidi yaparak kurtuldu

01.06.2024 11:02:00
Karaman'da yaşayan 82 yaşındaki Hurşit Örnek'e köpek saldırdı. Köpek, Örnek'in önce kolunu ardından da kalçasını ısırdı. Köpeğin kendisini bırakmayacağını anlayan Örnek, ölü taklidi yaparak kurtuldu.

Karaman'da yaşayan Hurşit Örnek (82), önceki gün saat 15.00 sıralarında, evinin bulunduğu Cumhuriyet Mahallesi'nde gezmeye çıktı.

Duvardan atlayıp saldırdı

Bu sırada torunlarını yol kenarında bırakan Örnek, boş bir arsada bulunan üzüm asmasından bir dal koparmak istedi. Ancak, asmanın yanındaki müstakil evin bahçesinde bulunan köpek, zincirinin de uzun olması nedeniyle duvardan atlayıp Örnek'e saldırdı.

Yerde hareketsiz kaldı

Köpek, Örnek'in önce kolunu ardından da kalçasını ısırdı. Köpeğin kendisini bırakmayacağını anlayan Örnek, yerde hareketsiz kaldı. Bunun üzerine köpek de yanından uzaklaştı.

Koluna ve kalçasına dikiş atıldı

Bu sırada yardıma gelen yakınlarının çağırdığı ambulansla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Örnek'in koluna ve kalçasına dikiş atıldı.

"Ölü gibi yattım..."

Tedavisinin ardından taburcu olan Hurşit Örnek yaşadıklarını Sabah gazetesine anlattı: "Kolumu ısırıp beni yere düşürdü. Daha önce köpek beslediğim için beni bıraksın diye kıpırdamadan ölü gibi yattım. Bunun üzerine yanımdan uzaklaşıp duvarın dibine doğru gitti. Ben de yerde yuvarlanıp uzaklaştım. Eğer kıpırdasaydım beni öldürürdü. Hayvanları seviyoruz ama saldırganl köpeklere kökten bir önlem alınsın"."

DİĞER HABERLER