Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

1922 Konyaspor’un yeni başkanı Kariman: Bu görevin farkındayız

26.06.2024 14:54:00
TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele edecek 1922 Konyaspor’un yeni başkanı Muhammet Mustafa Kariman, devraldıkları görevin farkında olduklarını söyledi.

Kongrede konuşan Kariman; “Bugün burada; Konyaspor başkanımız Ömer Korkmaz ve kader birliği yaptığı arkadaşlarının desteği sizlerin de teveccühüyle 1922 Konyaspor’umuzun yönetim sorumluluğunu almış bulunmaktayız. Sorumlu olduğumuz görevin öneminin farkındayız. Geçmiş dönemde başkanımız Osman Baharoğlu ile kendisini de ifade ettiği gibi bir mucizeyi gerçekleştirecek. Takımı ligde tutmayı başardık” dedi.


“Dürüst isimler kazandıracağız”
Kariman; “Konyaspor’umuza ahlaklı, dürüst ve aynı zamanda kaliteli isimleri kazandırmaya çalışacağız. Yönetim kurulu üyelerimiz ve teknik heyetimizle hem genç hem de tecrübeli isimlerle güzel projeler üreterek sonuç alabilmenin yollarını arayacağız. Konyaspor’un başkanımız Ömer Korkmaz ve yönetim kurulumuzun inancı, desteğiyle önümüzdeki sezon pırıl pırıl yetenekli gençleri takımımıza kazandıracağız. Hedefleri olan, lige damga vuracak bir takım oluşturma arzusundayız. Öz kaynaklarımızdan azami seviyede faydalanacağız. Şahsım adıma ekibime güveniyorum” diye konuştu. (Büşra Üstündağ)

 

DİĞER HABERLER