Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

1922 Konyaspor'da gözler transfer döneminde

10.01.2024 11:47:00
Süper Lig ekiplerinden Konyaspor’un; TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden pilot takımı 1922 Konyaspor, devre arası çalışmaları kapsamında Antalya’da kampa girdi. 1922 Konyaspor, devre arası transfer döneminde daha tecrübeli oyuncuları kadrosuna katarak direkt olarak sonuca gitmeyi ve daha fazla maçı elinde tutmayı hedefliyor.

2023-24 sezonu öncesinde satılması ya da kapatılması gündemde olan yeşil-beyazlılar; alınan son kararla hızlı bir şekilde toparlanmış, sezonunun başlamasına 1 hafta kala Konyaspor Akademisi’nden genç oyuncularla kurulmuştu. Ligin ilk devresinde çıktığı 14 maçta 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 10 mağlubiyet alan Yavru Kartallar, hanesine yazdırdığı 6 puanla da 13 yan küme hattının içinde sezonun ilk devresini noktalamıştı. Rakip fileleri 4 kez havalandıran Yavru Kartallar, kalesinde ise 18 gol görmüştü.


Camianın gözü transfer döneminde 
1922 Konyaspor, sezonun ilk devresinde iyi mücadele etmesine rağmen bunu sonuca yansıtamamıştı. Yeşil-beyazlılar gerek hakem hataları gerekse genç oyuncuların tecrübesizliğine kurban giderek birçok puan kaybetmişti. Ligin kalan bölümlerinde bu problemi yaşamak istemeyen Yavru Kartallar, farklı bir transfer politikası geliştirdi. 1922 Konyaspor, devre arası transfer döneminde daha tecrübeli oyuncuları kadrosuna katarak direkt olarak sonuca gitmeyi ve daha fazla maçı elinde tutmayı hedefliyor. (Hasan Yıldırım)

 

DİĞER HABERLER