DOLAR : 42,84₺
EURO : 50,28₺
STERLİN : 57,33₺
GRAM : 6.010,14₺
ÇEYREK : 9.887,17₺
CUMHURİYET : 39.230,00₺
3.Sayfa

"Süper Vali" Recep Yazıcıoğlu vefatının 18. yılında kabri başında anıldı

Eklenme: 10.09.2021 - 18:08

Reklam alanı

AYDIN (AA) - Denizli Valisi olarak görev yaparken Ankara'nın Temelli beldesi yakınlarında geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden ve görev yaptığı illerde "Süper Vali", "Efsane Vali" olarak hatırlanan Recep Yazıcıoğlu, ölümünün 18'inci yılında Aydın'ın Söke ilçesindeki mezarı başında anıldı.


Vali Recep Yazıcıoğlu için Söke Asri Mezarlığı'ndaki kabri başında anma töreni düzenlendi.


Ailesinin, yakınlarının ve sevenlerinin katıldığı törende, Yazıcıoğlu'nun mezarına karanfiller bırakıldı ve Kur'an-ı Kerim okundu.


Yazıcıoğlu'nun ablası Selma Özcan, gazetecilere yaptığı açıklamada, kardeşinin görev yaptığı illerde güzel hizmetler yaptığını söyledi.


Yazıcıoğlu'nun hayatını kaybettiği kazayı normal bulmadığını belirten Özcan, "Üç şeritli dümdüz yolda giden arabanın takla atmasına inanmıyorum." dedi.


Geçen 18 yıla rağmen Vali Yazıcıoğlu'nun unutulmadığını vurgulayan Özcan, "Harika bir insandı. İnsanları, sporu, hayvanları, her şeyi önemseyen ve seven bir insandı. Allah rahmet eylesin." diye konuştu.





Kaynak: AA

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 0
❤️ 0
😊 0
😡 0
👎 0
😂 0
😢 0
😲 0
Toplam 0 tepki

Yorum Yap