DOLAR : 42,83₺
EURO : 50,11₺
STERLİN : 57,40₺
GRAM : 6.003,32₺
ÇEYREK : 9.872,67₺
CUMHURİYET : 39.172,36₺
3.Sayfa

Polis araçlarına taş attan 15 kişi gözaltına alındı

Eklenme: 14.04.2023 - 14:02 Güncelleme: 14.04.2023 - 14:37

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi (Yeşil Sol Parti) seçim irtibat bürosunun açılışı sonrasında terör örgütü PKK lehine slogan atarak polis araçlarına taşla saldırdıkları iddiasıyla 15 kişi gözaltına alındı.

Polis araçlarına taş attan 15 kişi gözaltına alındı
Reklam alanı
İlçede, 10 Nisan'da yapılan Yeşil Sol Parti seçim irtibat bürosunun açılışının ardından terör örgütü PKK lehine sloganların atılması ve zırhlı polis araçlarının taşlanmasına ilişkin soruşturma yürütüldü.
Bu kapsamda tespit edilen 15 kişi, ekiplerce düzenlenen eş zamanlı operasyonla yakalandı.  Şüphelilerin, Emniyet Müdürlüğündeki işlemleri sürüyor. 

Kaynak:

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 3
❤️ 0
😊 0
😡 0
👎 0
😂 1
😢 0
😲 0
Toplam 4 tepki

Yorumlar

  • Bilge 979 gün önce

    kırın ellerini, polise taş atmak ne demek? kurban ol polisime.

Yorum Yap