DOLAR : 42,83₺
EURO : 50,14₺
STERLİN : 57,46₺
GRAM : 5.988,55₺
ÇEYREK : 9.850,04₺
CUMHURİYET : 39.082,38₺
3.Sayfa

Ortopedi servisinde tabancayla vurulan hasta öldü, şüpheli tutuklandı

Eklenme: 06.10.2024 - 17:03

Balıkesir'in Edremit ilçesinde Efe Acar (22) tarafından ortopedi tedavisi gördüğü hastanedeki odasında tabancayla vurulan Emrah İmamoğlu (37) hayatını kaybetti. Yakalanıp, gözaltına alınan Acar ise tutuklandı.

Ortopedi servisinde tabancayla vurulan hasta öldü, şüpheli tutuklandı
Reklam alanı

Olay, dün akşam saatlerinde Edremit Devlet Hastanesi Ortopedi Servisi'nde meydana geldi. Ortopedi servisinde tedavi gören Emrah İmamoğlu, hastaneye gelen Efe Acar'ın tabancalı saldırısına uğradı. Hastanede panik yaşanırken, şüpheli Acar saldırının ardından kaçtı. Yaralanan Emrah İmamoğlu, ameliyat edildi. Ameliyatın ardından İmamoğlu, Balıkesir Şehir Hastanesi'ne sevk edildi. İmamoğlu, burada doktorların müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

Hastanenin güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri, şüpheli Acar'ı ilçede yakalayarak gözaltına aldı. Efe Acar, polisteki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edildi. Geniş güvenlik önlemleri altında Edremit Adliyesi'ne getirilen Acar, çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

 

Öte yandan Emrah İmamoğlu'nun, 2 gün önce Bostancı Mahallesi'nde yaşanan bir olayda yaralandığı ve bu sebeple hastanede tedavi altında olduğu öğrenildi. İmamoğlu'nun hastanede uğradığı saldırının bu olayla ilgisi olup, olmadığı araştırılırken, soruşturmanın sürdüğü bildirildi. 


Kaynak: DHA

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 0
❤️ 0
😊 0
😡 0
👎 0
😂 0
😢 0
😲 1
Toplam 1 tepki

Yorumlar

  • adalet sözlükte kaldı 437 gün önce

    ölen öldüğü ile kalır bizim ülkemizde

Yorum Yap