DOLAR : 42,83₺
EURO : 50,12₺
STERLİN : 57,41₺
GRAM : 6.006,51₺
ÇEYREK : 9.877,92₺
CUMHURİYET : 39.193,21₺
3.Sayfa

Meke Gölü beyaza büründü

Eklenme: 19.01.2021 - 12:19 Güncelleme: 19.01.2021 - 12:44

Karapınar ilçesinde bulunan ve "dünyanın nazar boncuğu" olarak da adlandırılan Meke Gölü, yağan karın ardından beyaza bürünen görünümüyle ziyaretçilere görsel şölen sunuyor.

Meke Gölü beyaza büründü
Reklam alanı
Kurak bir kış mevsiminden sonra Karapınar'a mevsimin ilk karı yağdı.Beyaz örtüsü ile güzel manzaraların oluştuğu Meke Gölü'ne gelen ziyaretçiler, göl manzarasının fotoğrafını çekiyor.
Ziyarete gelen Muhammet Acemoğlu, "Uzun zamandır kar yağışını bekliyorduk. Kar yağınca hemen Meke Gölü'ne geldik. Göl kurusa da karlı görüntüsü muhteşem duruyor." dedi.

Kaynak:

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 4
❤️ 0
😊 2
😡 1
👎 0
😂 1
😢 3
😲 0
Toplam 11 tepki

Yorumlar

  • Konya 1794 gün önce

    Yav ne ziyareti kim gelir kim gider . Görsel şölen ne hani ne var manzarada...

  • ahmet dinç 1794 gün önce

    meke olmasa haftada bir neyi haber yapacaktınız çok merak ediyorum .

Yorum Yap