DOLAR : 42,91₺
EURO : 50,31₺
STERLİN : 57,51₺
GRAM : 6.004,31₺
ÇEYREK : 9.875,94₺
CUMHURİYET : 39.185,36₺
3.Sayfa

Konya merkezli 7 ilde FETÖ operasyonu: 19 gözaltı kararı

Eklenme: 05.06.2023 - 10:20 Güncelleme: 05.06.2023 - 12:29

Konya merkezli 7 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonda 18 zanlı yakalandı.

Konya merkezli 7 ilde FETÖ operasyonu: 19 gözaltı kararı
Reklam alanı
Konya Cumhuriyet Başsavcılığının, FETÖ'ye yönelik soruşturmaları devam ediyor.Bu kapsamda, FETÖ/PDY'nin Türk Silahlı Kuvvetleri mahrem yapılanmasında görev aldığı tespit edilen 12, örgütün gizli haberleşme programını kullandığı tespit edilen 7 kişi olmak üzere 19 şüpheli hakkında soruşturma başlatıldı.

7 ilde yapılan eş zamanlı operasyon
Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile Konya merkezli İstanbul, Ankara, Karaman, Niğde, Van ve Aksaray olmak üzere 7 ilde yapılan eş zamanlı operasyonda 18 zanlı gözaltına alındı.

Bir zanlının yakalanması için çalışmalar sürdürülüyor
Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor. Bir zanlının ise yakalanması için çalışmalar sürdürülüyor.

Kaynak:

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 6
❤️ 0
😊 0
😡 0
👎 0
😂 0
😢 0
😲 0
Toplam 6 tepki

Yorum Yap