Konya’da trafik ekipleri, kazaların önüne geçmek için denetimlerine ve bilgilendirme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Huzurlu Trafik çalışmaları kapsamında “Yaya Öncelikli” denetimlerine devam eden trafik ekipleri kural ihlali yapan 206 sürücüye idari işlem uyguladı.
Reklam alanı
Konya İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, huzur ve güven şehri Konya ilkesini benimseyerek trafikteki kaza oranını en aza indirmek için hem denetleme hem de bilgilendirme çalışmalarını 7 gün 24 saat ara vermeden sürdürüyor.
Kazalarda can kaybının yaşanmaması ve yaya ölümlerinin sıfıra inmesi için “Yaya Öncelikli Denetim” çalışmalarına devam eden ekipler, ocak ayının ilk yarısında 550 araç sürücüsü denetleyerek 206 sürücüye idari işlem uyguladı.
Konya’da son dönemde yapılan denetimlerden memnun olduklarını dile getiren vatandaşlar ise yapılan uygulamalar sayesinde trafikte kendilerini daha güvende hissettiklerini ifade etti.
“Yaya Öncelikli Denetimlerin” devam edeceğini söyleyen yetkililer hem sürücülere hem de yayalara trafik kurallarına uymaları konusunda uyarılarda bulundu.
Kazalarda can kaybının yaşanmaması ve yaya ölümlerinin sıfıra inmesi için “Yaya Öncelikli Denetim” çalışmalarına devam eden ekipler, ocak ayının ilk yarısında 550 araç sürücüsü denetleyerek 206 sürücüye idari işlem uyguladı.
Konya’da son dönemde yapılan denetimlerden memnun olduklarını dile getiren vatandaşlar ise yapılan uygulamalar sayesinde trafikte kendilerini daha güvende hissettiklerini ifade etti. “Yaya Öncelikli Denetimlerin” devam edeceğini söyleyen yetkililer hem sürücülere hem de yayalara trafik kurallarına uymaları konusunda uyarılarda bulundu.
Kaynak:
Reklam alanı
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları
Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya
bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.
⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!
👏
2
❤️
1
😊
2
😡
1
👎
0
😂
0
😢
0
😲
1
Toplam 7 tepki
Sürücülerin bundan haberi var mı?
Yayaya yol vermeyene ceza yazılıyor tamam. Yaya yolunda yayaya yol verdiğin halde geçmeyip elinde telefon ile oynayan dolmuş ve servis bekleyenlere de ceza uygulansa daha verimli bir çalışma olmaz mı?
YAYALARA ÖNEM VERDİĞİNİZDEN FALAN DEĞİL CEZA YAZMAK İÇİN ŞU YOKLUKTA BİR SIRTIMIZDAN İNİN ARTIK CEZA CEZA
mazot olmuş 15 lira vazgeçin şu işlerden
arabaya bindiğimizi kim söyledi sana şimdi Vatandaş yürümekten ayakkabı dayanmıyor artık
Evet mazot olmuş 15 lira. Arabaya binmemek lazım. Senide aramız (yayalar) bekleriz. O zaman anlarsın durumu.
Bazı yaya geçitleri var normal zamanda polis yoksa durda göreyim tost olur araba..böyle ceza ile denetim ile değil EĞİTİM ile olur gerisi hikaye..hersey göstermelik
Kervan yolda dizilir mentalitesini yolda görüyoruz. Pilansızlıktan bir tarafı yapıyoruz, problemi 100 metre ileriye taşıyoruz.
Yorum Yap
Konyaspor, Kayserispor maçının hazırlıklarına başladı
TBMM'de 'mezar başında rakı içme' tartışması
Hava yolu taşımacılığında gümrük işlemleri dijitalleşiyor
Türk Tarih Kurumunun 100 eserden oluşan "Genel Okuyucu Dizisi Kitapları" tanıtıldı
Bosna Hersek Temsilciler Meclisi Başkanı Denis Zvizdić: Kalbimiz her zaman Türkiye’yle beraber
Mevlana şehrinde "Şebiarus" yoğunluğu devam ediyor
Türkiye Taşkömürü Kurumu 263 yeni personel alacak
Konya'da tuvalette silah bulundu! Devreye polis girdi
Burhanettin Duran'dan Mevlana Celaleddin-i Rumi'nin 752. Vuslat Yıl Dönümü paylaşımı
Konya'da jandarma ekipleri 586 adet tabanca namlusu ele geçirdi
Konya'da uyuşturucu operasyonu! 4 kişi yakalandı
Huzurevinde eldivenli dayak! Bakanlık inceleme başlattı
Haber Ara