Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Konya'da polis otosunun karıştığı kazada ekiplerden kaçan ehliyetsiz sürücünün ifadesine ulaşıldı

Karatay ilçesinde polis memuru Onur Şirin'in şehit olduğu kazada, polis otosunun kovaladığı otomobilin sürücüsü gözaltına alındı. Kaçan sürücünün emniyetteki ifadesine ulaşıldı.

Konya’da polis otosunun karıştığı kazada ekiplerden kaçan ehliyetsiz sürücünün ifadesine ulaşıldı

Konya'da polis memuru Onur Şirin’in şehit olduğu, mesai arkadaşları Hüseyin Sağlam ve Oğuz Demirkır yaralandığı kazanın ayrıntıları ortaya çıktı. Karatay İlçe Emniyet Müdürlüğü Köprübaşı Polis Merkezi'nde görevli 3 polisin, kazanın meydana geldiği Tatlıcak Mahallesi'nde şüphe üzerine Sinan K. (33) yönetimindeki araca 'Dur' ihtarında bulundu. Sürücü Sinan K. ihtara uymadı. Bunun üzerine ekip, içinde bulundukları araçla, şüpheliyi takip ederken kaza yaşandı. O anlar da güvenlik kamerasına yansıdı.KAÇAN SÜRÜCÜ EHLİYETSİZ ÇIKTI
Kazanın ardından çalışma başlatan Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, kaçan sürücü Sinan K. ile kazaya karışan TIR şoförü Ali K.'yi (43) dün gözaltına aldı. Ehliyetsiz olduğu için kaçtığını belirten Sinan K. ifadesinde, ''Tatlıcak Mahallesi’ne gittim. Orada sivil polisleri görünce kaçmaya başladım. Sonra resmi ekipler de beni gördü, onlar da beni kovalamaya başladı'' dedi.2022 yılında araç kullanırken durdurulan Sinan K.'nin yapılan kan testinde 'uyuşturucu maddeye' rastlanması üzerine 2027 yılına kadar ehliyetine el konulduğu belirlendi.'Uyuşturucu kullanmak ve ticareti yapmak', 'hırsızlık', 'kasten yaralama', 'yağma', 'hakaret', 'trafiği tehlikeye sokma' suçlarından 29 kaydı bulunan Sinan K.'nin, geçen yıl 'Trafik güvenliğini tehlikeye sokmak' suçundan 6 ay cezaevinde tutuklu kaldıktan sonra 10 Aralık 2024 tarihinde tahliye olduğu ortaya çıktı. Sinan K. hakkında geçen ocak ayında ise 'Ehliyetsiz araç kullanmak' suçundan 18 bin 678 TL idari para cezası uygulandığı öğrenildi.Gözaltına alınan Sinan K. ve kazaya karışan TIR şoförü Ali K., emniyetteki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edildi.


Kaynak: DHA

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 1
  • 0
  • 0
  • 1
  • 0
  • 6
  • 0
  • 2
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (7)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • MB
    Mustafa bulut
    32 gün önce

    O kadar suç kaydı var elini kolunu sallayarak dışarıda geziyor olan masum insanlara oluyor.sehit olan polisimize de Allah rahmet eylesin

    • Cevapla
    • Begen (4)
    • Begenme (0)
  • M
    mert
    32 gün önce

    Bunun ömür boyu içeride olması lazım.Toplum zararlısı

    • Cevapla
    • Begen (7)
    • Begenme (0)
  • V
    VATANDAŞ
    32 gün önce

    ONCA SUCU VAR ADAMIN AMA SELBES NE ALA MEMLEKER OLAN DEVLETİMİN POLİSİNE OLDU TIRCININ DA SUCU YOK BAŞIMIZ SAĞ OLSUN MEKANI CENNET OLSUN ŞEHİDİMİZİN

    • Cevapla
    • Begen (5)
    • Begenme (0)
  • E
    Ek
    32 gün önce

    Allah belanı versin inşallah yazık ettin polisi mize sende ondan daha beter ol inşallah

    • Cevapla
    • Begen (4)
    • Begenme (0)
  • TB
    TAHİR BÜYÜK DOĞRUCAN
    32 gün önce

    TIRCININ GÜNAHI NE BURDA

    • Cevapla
    • Begen (2)
    • Begenme (0)
  • A
    Ahmet
    32 gün önce

    Kavaşağa giriyor, girerken yavaşlaması gerekir. Ayrıca diğer taraftan gelen polis arabası olduğu için durup yol vermesi gerekir. Polis, ambulans vs. araçları ışıkları yandığında geçiş üstünlüğüne sahiptir. Maalesef ülkemizde gereksiz yere de ışıkları kullandıkları için kimse durumun acil olup olmadığını anlayamıyor

    • Begen (1)
    • Begenme (4)
  • V
    Vatandas
    32 gün önce

    Tatlıcak mahallesini duyunca ilk akla gelen şey?

    • Cevapla
    • Begen (3)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”