DOLAR : 42,86₺
EURO : 50,37₺
STERLİN : 57,41₺
GRAM : 6.002,64₺
ÇEYREK : 9.874,84₺
CUMHURİYET : 39.180,96₺
3.Sayfa

Konya'da eski sevgiliye işkence davasındaki cezanın gerekçesi açıklandı

Eklenme: 17.05.2023 - 18:11 Güncelleme: 17.05.2023 - 18:16

Selçuklu'da Merve K.'ye rezidansta işkence yapan eski sevgilisi Murat D. nişanlısı Sara D. ve arkadaşları Tuğba D'ye 9 yıl 10'ar ay hapis cezasına çarptırıldı. Cezanın gerekçesi açıklandı.

Konya'da eski sevgiliye işkence davasındaki cezanın gerekçesi açıklandı
Reklam alanı
Konya 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nce hazırlanan gerekçeli kararda sanıkların mağduru yaraladıktan sonra cop, bıçak ve makas gibi aletlerle yapılan tehdit suçunun mahkemece sabit görüldüğü belirtildi.

Sanıkların, tanık beyanları ve deliller kapsamında sabit görülen eylemleri neticesinde mahkemeye yansıyan somut pişmanlıklarının olmadığının anlaşıldığı ve üzerlerine atılı suçlar kapsamında cezalandırıldıkları aktarıldı.

Olay
Selçuklu ilçesi Kosova Mahallesi'nde D.A. adlı genç kadın, 8 Nisan'da Murat D. ile nişanlısı Sara D. ve Tuba D. tarafından elleri bağlanarak darbedildiği iddiasıyla şikayetçi olmuştu.

Aynı gün E.K. isimli genç kadın da bu kişiler hakkında benzer şikayette bulununca 3 şüpheli, "hürriyetten yoksun bırakma", "eziyet", "yaralama" ve "hakaret" gibi suçlamalarla tutuklanmıştı.
Murat D. ile nişanlısı Sara D. ve Tuba D. hakkında dava açılmış, D.A'nın şikayetiyle ilgili de soruşturma başlatılmıştı.

Konya 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada tutuksuz sanıklar Murat D, Sara D. ve Tuba D'nin, mağdur E.K'ya yönelik "hürriyetten yoksun kılma", "tehdit ve hareket" ile "yaralama" işlediği suçlarından dolayı 9 yıl 10 ay 15'er gün hapisle cezalandırılmasına karar verilmişti.

Kaynak:

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 5
❤️ 0
😊 3
😡 0
👎 1
😂 0
😢 0
😲 0
Toplam 9 tepki

Yorumlar

  • Doğrusu Bu 944 gün önce

    Kosova Mahallesi\'nde o kadar çok günlük kiralık daireler varki. Giren çıkan Belli değil fuhuş yapılıyor ve yaptırılıyor bu evlerde özellikle Hercai

Yorum Yap