Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Konya'da emekli imam otomobil çarpması sonucu hayatını kaybetti: Kaza anı kamerada

Konya'nın Ereğli ilçesinde bisikletle seyir halinde olan emekli imam otomobil çarpması sonucu Hasan Öksüzoğlu yaşamını yitirdi. Kaza anı saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, Ereğli ilçesi Barbaros Mahallesi'nde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre bisikletle seyir halinde olan emekli imam Hasan Öksüzoğlu'na (62) cadde üzerinde park halinde duran otomobilin kapısı çarptı.

Dengesini kaybederek bisikletten düşen Öksüzoğlu'na seyir halindeki başka bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

62 yaşındaki Öksüzoğlu'nun Ereğli Hz. Ömer Camii'nde imamlık yaptığı ve ardından emekli olduğu öğrenildi.

Öte yandan Öksüzoğlu'nun naaşının yarın Ereğli'de toprağa verileceği öğrenildi.


Kaynak: Haber Merkezi

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • 2
  • 1
  • 27
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (11)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • G
    gurbetci
    10 gün önce

    insan kapiyi acarken bir aynaya ve soluna bakar, bu kadar ö¨kuz olunmaz. Torpille ehliyet aldinmi iste böyle insanlarin ölümübe sebep olursun

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
  • MD
    Mustafa Demirci
    10 gün önce

    Bu tip sorumsuz adamları içeriye tıkacaksın, yıllarca içeride gevreyecek. Şu işe bakarmısınız!

    • Cevapla
    • Begen (1)
    • Begenme (0)
  • M
    Muharrem
    10 gün önce

    Ecel gelmiş belli artık da şu kapıyı açan araçtaki arkadaşa da bi el sallamadan edemeyeceğim! Kör müsün hay mübarek. Bunlar yüzünden mümkün mertebe araç kapılarından uzaktan geçerim hep. Bununla birlikte takıntı olur artık bende :( Allah rahmet eylesin.

    • Cevapla
    • Begen (7)
    • Begenme (1)
  • KD
    Konyalı Dayı
    10 gün önce

    Medeniyet ülkesi Hollanda'daki bisiklet yollarını, kültürünü gidip öğrensinler. Sabah akşam birbirlerine küfür edip salya sümük kavga ederler... az ülkeyle ilgilenen beeee... Türk Milletinin ne eksiği var. O ülkelerde yaşayanlardan.... ulan emekli Merker i getirecen ülkeyi 5 sene idare edecek bak sen

    • Cevapla
    • Begen (3)
    • Begenme (2)
  • M
    Mustafa
    10 gün önce

    10-15 yıl yatacak yolun ortasına durmamayi kapı açmayı öğrenecek

    • Cevapla
    • Begen (5)
    • Begenme (1)
  • Z
    Zeko
    10 gün önce

    Nasıl bir memleket ki her yerinden müptezel fışkırıyor, aynası var bakmadan kapı açıyor ahmak!!!

    • Cevapla
    • Begen (7)
    • Begenme (1)
  • G
    Görgülü
    11 gün önce

    Bu aracı kullanan telefonları konusuyordu kesin öyle neden takip mesafesini korumuyordu bisiklet sürücüsü belki kalp krızı geciriyordı her sey olabilir bu dengesiz sürücü agır ceza almalı bu ben olsam bile aynı

    • Cevapla
    • Begen (3)
    • Begenme (1)
  • DS
    Devriye Şart
    10 gün önce

    Kesin ifadesi kullandığınıza göre bu konudan eminsiniz, görmüş veya kaydetmiş olmalısınız. Aksi halde kesin demek abesle iştigal olur. Ama kesin olan şu var kamera kaydına bisiklet girdiğinde araba aynı karede değil ki bu da takip mesafesi ile ilgili bir durum olmadığı konusunda kanaat oluşturulabileceği ve kesin diye ifade ettiğiniz şeyin çok doğru olmadığını gösteriyor Abam.

    • Begen (1)
    • Begenme (0)
  • AR
    Ali Rıza
    11 gün önce

    Allah rahmet eylesin. Sağdaki duran beyaz araçtaki kişi hocanın ölümünde suçlu. Aynaya bakmadan kapıyı açıp bisikletin yola devrilmesine sebep olmuş

    • Cevapla
    • Begen (11)
    • Begenme (1)
  • S
    S.y
    11 gün önce

    ALLAH cc rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşaAllah. Ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum.

    • Cevapla
    • Begen (10)
    • Begenme (1)
  • S
    Safa
    11 gün önce

    Allah'ım Rahmet etsin, ailesinin başı sağolsun.

    • Cevapla
    • Begen (9)
    • Begenme (1)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”