DOLAR : 42,84₺
EURO : 50,28₺
STERLİN : 57,33₺
GRAM : 6.010,14₺
ÇEYREK : 9.887,17₺
CUMHURİYET : 39.230,00₺
3.Sayfa

İki aile arasında borç- alacak kavgası: 1 ölü, 6 yaralı

Eklenme: 16.08.2024 - 23:38

Şanlıurfa'da husumetli akraba iki aile arasında borç- alacak nedeniyle çıkan taş, sopa ve silahların kullanıldığı kavgada İbrahim Halil Baynaz (34) yaşamını yitirdi, 6 kişi ise yaralandı.

İki aile arasında borç- alacak kavgası: 1 ölü, 6 yaralı
Reklam alanı

Olay, akşam saatlerinde İmambakır Mahallesi'nde meydana geldi. Husumetli oldukları öğrenilen akraba iki aile arasında borç- alacak nedeniyle çıkan tartışma, kısa sürede büyüyerek taş, sopa ve silahların kullanıldığı kavgaya dönüştü. Mahallelinin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polisin müdahalesiyle sonlandırılan kavgada İbrahim Halil Baynaz olay yerinde hayatını kaybetti. Kavgada vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralanan ve isimleri öğrenilmeyen 6 kişi ise kent merkezindeki hastanelere kaldırıldı. Baynaz’ın cenazesi de yapılan incelemenin ardından otopsi için morga gönderildi. Polis ekipleri olayların daha fazla büyümemesi için mahallede önlem aldı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.


Kaynak: DHA

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 1
❤️ 0
😊 0
😡 1
👎 0
😂 0
😢 0
😲 0
Toplam 2 tepki

Yorum Yap