Ankara'nın Polatlı ilçesinde Hasan Kamış (49), halı çırpma nedeniyle tartıştığı komşuları Hazal Gencer'i (33) bıçaklayarak öldürdü, eşi Vedat Gencer'i yaraladı.
Olay, sabah saatlerinde Şehitlik Mahallesi'ndeki Kızılcık Sokak’ta meydana geldi. 2 katlı binanın 1'inci katında oturan Hazal Gencer, dün akşam üst katında oturan Meryem Kamış'ın balkondan halı çırpmasına tepki gösterdi. Taraflar arasındaki tartışma, komşuların araya girmesiyle sona erdi. Sabah saatlerinde eve gelen Meryem Kamış'ın eşi Hasan Kamış, yanına bıçak alıp eşinin tartıştığı komşusunun kapısına gitti. Burada Kamış ile Hazal ve Vedat Gencer çifti arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında Hasan Kamış, çifti bıçakladı. 2 çocuk annesi Hazal Gencer hayatını kaybederken, Vedat Gencer ise ağır yaralandı.
Çağırılan ambulansla Polatlı Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Vedat Gencer'in hayati tehlikesinin olduğu belirtildi. Şüpheli Kamış, yakalanıp gözaltına alındı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.
Kaynak: DHA
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.
Meryem kamış hanım mutlumu sun şimdi❓ Senin kabahatin yüzünden, kocan komşu katili oldu, asıl seni de içeri tıkmaları gerek❗
Yazık, değer miydi, incir çekirdeği bir mesele için iki cana kasdetmeye? Ahir zaman. İnsanoğlu kafayı yedi. Peygamber Efendimiz\'in (SAV) haber verdiği ahir zaman fitnelerinden biri: \"Öldüren ne için öldürdüğünü, ölen de ne için öldüğünü bilmeyecek\" Hadis-i Şerif.
Katil idam edilirse, başka Hazallar ölmez, yavrular annesiz kalmaz.! Halı çırpma meselesi yüzünden ocaklar sönmüş, yazık.!
hallıyı çırpıp, üstüne bir de, kocasını kışkırtan kadın da cezalandırılmalı
Hepsinin ana sebebi ekonomik nedenler
Yorum Yap
Umut Nayir, Konyaspor tarihine geçmeye hazırlanıyor
Kayserispor’un deplasman grafiği dikkat çekiyor
Ömer Tolga Güldibi yönetiminde Konyaspor ve Kayserispor’un maç karnesi
Konyaspor–Kayserispor maçları: Kazanan kim oldu?
Süper Lig’de 17. Hafta: Konyaspor ile Kayserispor karşı karşıya
Kepçenin vinçten düştüğü anlar kameraya yansıdı
Gözler üçüncü toplantıda! 2026 Asgari ücret ne kadar olacak?
Türkiye'nin en yaşanılmayacak ilçesi olarak Yüreğir'i seçen 'Yapay zekaya' tepki
Mali müşavirlere operasyon! Şirketlere el konuldu
Eski milli basketbolcu balkondan düşerek hayatını kaybetti
Kesilen 1183 yaşındaki porsuk ağacı, odun olmaktan kurtarıldı! Müzede sergilenecek
Hafta sonu hava nasıl olacak?
Haber Ara