DOLAR : 42,84₺
EURO : 50,27₺
STERLİN : 57,31₺
GRAM : 5.993,64₺
ÇEYREK : 9.860,06₺
CUMHURİYET : 39.122,19₺
3.Sayfa

Evinin bahçesinde kenevir yetiştiren şüpheliden 'Su döktüm, büyüdüler' savunması

Eklenme: 21.07.2024 - 13:42

Aydın'ın İncirliova ilçesinde evinin bahçesinde yetiştirdiği 2 kök Hint keneviriyle yakalanan 2 şüpheliden kadın S.K. (38), "Bunlar burada ekiliydi, sadece su döktüm büyüdüler" dedi.

Evinin bahçesinde kenevir yetiştiren şüpheliden 'Su döktüm, büyüdüler' savunması
Reklam alanı

İncirliova İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Kurtuluş Mahallesi'nde bir şüphelinin evinin bahçesinde Hint keneviri yetiştirdiği ihbarı sonrası çalışma başlattı. İlk olarak adresi dron ile denetleyen ve bahçeye ekili Hint kenevirini tespit eden ekipler, dün akşam saatlerinde eve operasyon düzenledi.

Polis ekipleri, evde yaptıkları aramada bahçeye ekili 2 kök Hint keneviri ele geçirdi. Operasyonda 2 farklı suçtan kaydı bulunan kadın şüpheli S.K. ile 10 farklı suçtan kaydı bulunan eşi H.K. gözaltına alındı. S.K. operasyon sırasında polis ekiplerine, "Buraya yeni geçtim. Bunlar zaten burada ekiliydi, sadece su döktüm büyüdüler. Başka bir şey de yok. Evin sahibi benim, beni götürebilirsiniz" dedi. Gözaltına alınan çift, emniyete götürüldü.


Kaynak: DHA

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 0
❤️ 0
😊 2
😡 0
👎 0
😂 0
😢 0
😲 0
Toplam 2 tepki

Yorum Yap