DOLAR : 42,86₺
EURO : 50,37₺
STERLİN : 57,47₺
GRAM : 6.002,64₺
ÇEYREK : 9.874,84₺
CUMHURİYET : 39.180,96₺
3.Sayfa

Eski eşini yemek yerken öldüren şüpheli 6 gün sonra yakalandı

Eklenme: 28.11.2023 - 20:51

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde bir restoranda arkadaşı ile yemek yerken bir ay önce boşandığı eşi Ajda Yatar’ı (28) tabancayla vurarak öldüren Vahyettin Polat (37) olaydan 6 gün sonra Yalova’nın Altınova ilçesinde jandarma ekipleri tarafından yakalanarak, gözaltına alındı.

Eski eşini yemek yerken öldüren şüpheli 6 gün sonra yakalandı
Reklam alanı

 

Olay, 23 Kasım günü öğle saatlerinde Kocaeli’nin Körfez ilçesi Güney Mahallesi Atatürk Caddesi'ndeki bir restoranda meydana geldi. Arkadaşıyla yemek yemeye gelen Ajda Yatar, bir ay önce boşandığı eski eşi Vahyettin Polat tarafından tabancayla vuruldu. Genç kadın olay yerinde yaşamını yitirirken, Vahyettin Polat, olay yerine geldiği araçla kaçtı. Eşini öldüren Vahyettin Polat, olaydan 6 gün sonra Yalova’nın Altınova ilçesinde İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Polat, jandarma ekipleri tarafından Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerine teslim edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.


Kaynak: DHA

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 2
❤️ 0
😊 1
😡 2
👎 0
😂 0
😢 2
😲 0
Toplam 7 tepki

Yorumlar

  • onur 749 gün önce

    bu tür haberleri görmek herkes için çok sıradan oldu. Adam öldürmek bu kadar kolay mı? Ölen içinde yakınları içinde bu kadar kolay oluyor mu? Hükümetin yasama ve yürütme organlarında görev alanlar bu ölümlerden hiç mi etkilenmiyor? Hiç mi düşünmüyorlar bizimde bir eksiğimiz var mı diye? İş kazalarında kimlerin ihmali var diye bakılıyor araştırılıyor? Bu cinayetlerin ana nedenleri toplumun yapısı cezaların caydırıcılığı sorgulanıyor mu? Tv yayınları, sosyal medya, Toplumsal ahlak, eğitim sistemi, toplumda kişiler üzerinde etkisi olan öğretmenler imamlar rol model olan diziler oyuncular ....?

Yorum Yap