DOLAR : 42,83₺
EURO : 50,12₺
STERLİN : 57,41₺
GRAM : 6.006,51₺
ÇEYREK : 9.877,92₺
CUMHURİYET : 39.193,21₺
3.Sayfa

Eski belediye başkan yardımcısı, düğünde eski meclis üyesini öldürdü

Eklenme: 20.08.2024 - 10:21

Antalya'nın Serik ilçesindeki bir düğünde, eski Serik Belediyesi Başkan Yardımcısı Ziya Yıldırım (63), eski ilçe belediye meclis üyesi Hasan Ali Tuncer'i (45) tabanca ile vurup, öldürdü.

Eski belediye başkan yardımcısı, düğünde eski meclis üyesini öldürdü
Reklam alanı

Olay, dün gece Serik ilçesi Belkıs Mahallesi’nde meydana geldi. 2019- 2024 yılları arasında Serik Belediyesi’nde başkan yardımcılığı ve MHP’den meclis üyeliği yapan Ziya Yıldırım ile aynı tarihte yine MHP’den meclis üyesi olan Hasan Ali Tuncer arasında düğünde tartışma çıktı. Tartışma sırasında Yıldırım, yanındaki tabancayı çekip Tuncer’e 3 el ateş etti. Vücuduna 2 kurşun isabet eden Hasan Ali Tuncer yaralandı. Tuncer’e ilk müdahale, düğünde bulunan bir doktor tarafından yapıldı. Çağırılan ambulansla Serik Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Hasan Ali Tuncer, tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Tuncer’in cenazesi, aynı hastanenin morguna kaldırıldı.

Olay sonrası kaçan Ziya Yıldırım, kısa sürede polis tarafından yakalanıp, gözaltına alındı. Polisin olayla ilgili incelemesi sürüyor.


Kaynak: DHA

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 0
❤️ 0
😊 0
😡 1
👎 0
😂 0
😢 0
😲 0
Toplam 1 tepki

Yorum Yap