DOLAR : 42,83₺
EURO : 50,18₺
STERLİN : 57,19₺
GRAM : 5.981,15₺
ÇEYREK : 9.836,25₺
CUMHURİYET : 39.027,55₺
3.Sayfa

Cinnet getiren adam karısı ve baldızına kurşun yağdırdı

Eklenme: 16.11.2021 - 15:33

Batman’da cinnet getirenbirkişi, eşine ve baldızına kurşun yağdırdı.

Cinnet getiren adam karısı ve baldızına kurşun yağdırdı
Reklam alanı
Edinilen bilgilere göre olay, dün akşam Çamlıtepe Mahallesinde meydana geldi. Henüz bilinmeyen nedenlerden dolayı cinnet getiren D.D. isimli şahıs, eşine ve baldızına silahla ateş etti. 55 yaşındaki baladız S.K. olay yerinde hayatını kaybetti, saldırgan eşi M.B.'yi de ağır yaraladı. Ağır yaralı M.B., Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yoğun bakıma alındı. Saldırı sonrası sırra kadem basan saldırganın yakalanması için Batman Emniyet Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı.

Kaynak:

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 2
❤️ 0
😊 0
😡 4
👎 0
😂 0
😢 1
😲 1
Toplam 8 tepki

Yorumlar

  • Remzi 1491 gün önce

    BU TÜR HABERLERI YAPMAYIN...SIKILDIK...EVİLİLİK EHLİYETİ GETİRİLSİN...EĞITIM ŞART EVLİLIĶ OKULU YAPILSIN

  • Vicdanın Sesi 1491 gün önce

    Türkiye\'de cinsiyete göre kanunlar sebebiyle bu cinayetler işlenmektedir. Kanunlar hukuka uygun hale getirilmediği müddetçe bu cinayetlerin çözülemeyeceğini yüz defa söyledik. Hukuka aykırı kanunlar sadece cinayet getirir, barış huzur getirmez. Oy uğruna, kadınlara şirin gözükme uğruna, erkelerin aleyhine cinsiyete göre kanun çıkarırsanız sonucu bu olur. Bunu anlayabilmek için zeki olmaya hiç gerek yok. Siyasiler bu cinayetlerin asıl sorumlularıdır. Tüm siyasi partiler bu cinayetlerin gerçek sorumlularıdır. Çünkü bu cinsiyete göre kanunları çıkaranlar siyasiler ve çözmeyenler yine siyasi partilerdir. Aslında bunu siyasiler de biliyor. Tepeden tırnağa hepsi sorumludur. Aslında bu siyasiler kadınlara iyilik değil kötülük yapıyorlar.

Yorum Yap