Son Dakika Haberler

İbrahim Arıcı

İbrahim Arıcı

​Unutursak kaybederiz

23 Saturday 2023

Gündem Gazze olunca ne aklım, ne elim başka bir yazı yazmama müsaade ediyor. Dünyanın gözü önünde yaşanan cinayetlere, katliamlara karşı farklı bir konuyu ele almak unutacağız hissi veriyor. Unutursak, bu katliama sessiz kalırsak ortağı olacakmışız gibi geliyor. Konya’da her hafta mutlaka bir eylem, bir program yapılıyor. Bu anlamda bu konuyu gündemden düşürmeme adına yapılan eylemleri organize edenlere de teşekkür ediyorum. Allah sizlerden razı olsun. Kontv Ana haber katliamın başladığı günden bu yana bültenin ilk haberi olarak Gazze’yi veriyor. Yayın ilkelerimiz ümmetin derdini dert edinebilmek, dava anlayışıyla sorumluluk üstlenmek, dine, millete, devlete, insanlığa karşı her daim hizmet etmek üzere bu temeller üzerinde kuruldu. Çok Şükür. Ümmetin kanayan yarası duruncaya kadar, Filistin huzura kavuşuncaya kadar her zaman gündemde tutmaya gayret edeceğiz. Sadece “ben Müslümanım” diyen değil aynı zamanda “ben bir insanım” diyebilen, yaratılanların en şereflisi olan insanın içinde var olan merhamet ve adalet  taşıyan her fert bunu kendi gündeminden de düşürmemeli. Boykot sadece bir süreliğine değil, bir prensip, bir duruş, bir hayat anlayışı olarak gelişmeli. Tabi ki bu süreçte ırkçı faşistler çıkacaktır aramızda. Yanına 3-5 akılsızı bir kafenin içine doldurup “biz kahvemizi burada içiyoruz” diyerek kirli zihniyetini ortaya koyacaktır. Varsın onlar o çürümüş zihin çukurlarında debelensin. Biz insani vasıflarımızı kaybetmediğimizi göstermeye devam edeceğiz.

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English